www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 21 - Forum8 ACI Rally Monza

SOUHRN: Sébastien Ogier vyhrál v Monze a stal se poosmé mistrem světa

foto

24. listopadu 2021 • 09:00

Sébastien Ogier a Julien Ingrassia vyhráli závěrečný díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, který se opět konal v Monze. Společně se stali poosmé mistry světa a uzavřeli nejen svou společnou spolupráci, ale také celou éru soutěžních speciálů WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing získal v Monze tři tituly

foto

23. listopadu 2021 • 19:15

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT na kultovním okruhu v Monze završil úspěšné tažení v letošním šampionátu ziskem hned tří mistrovských titulů, kdy si Toyota díky prvnímu a druhému místu v posledním kole pojistila první místo v boji o pohár konstruktérů.

žádný příspěvek celý článek »

Jezdci s vozy Škoda Fabia Rally2 evo zajistili týmový titul WRC2

foto

23. listopadu 2021 • 18:30

ACI Rally Monza uzavřela letošní FIA Mistrovství světa v rally. Přibližně polovina rychlostních zkoušek se jela na slavné trati formule 1 a v jejím okolí. Jezdci značky Škoda nasbírali pro tým Movisport dostatek bodů, aby v kategorii WRC2 získal týmový mistrovský titul.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Forum8 ACI Rally Monza

foto

10. listopadu 2021 • 16:30

Závěrečným podnikem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích i současné éry speciálů WRC bude, obdobně jako v loňském roce, Forum8 ACI Rally Monza, která opět nabídne hybridní mix klasických rychlostních zkoušek a testů na stejnojmenném okruhu. Organizátoři dnes konečně zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Organizátoři ACI Rally Monza odtajnili letošní trať

foto

14. října 2021 • 16:00

Organizátoři ACI Rally Monza, která dle očekávání nahradila v kalendáři zrušenou Rally Japan, v těchto dnech odhalili trať letošního ročníku. A mezi všemi zainteresovanými počínaje jezdci a konče diváky zavládlo velké zklamání.

žádný příspěvek celý článek »

toplist