www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. dubna 2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 22 - Rally Italia Sardegna

Cais na šotolinové misi

foto

13. června 2022 • 14:00

Českou posádku Erik Cais - Petr Těšínský, která reprezentuje Yacco ACCR Team, čekaly v uplynulých týdnech dva starty na náročných šotolinových soutěžích mistrovství světa. Po skvělém úvody sezony se jim tentokrát nedařilo.V Portugalsku dojeli v rámci WRC2 Junior šestí, rally na Sardinii po požáru Fordu Fiesty Rally2 týmu Orsák Rallysport nedokončili. 22letý Cais přesto drží v juniorské kategorie třetí příčku průběžného pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Italia Sardegna vyhrál Ott Tänak a připsal první letošní vítězství pro Hyundai

foto

8. června 2022 • 23:00

Estonský jezdec Ott Tänak vyhrál Rally Italia Sardegna a připsal tak první letošní vítězství pro značku Hyundai, zároveň také přerušil sérii letošních vítězství Kalle Rovanpery, který i nadále suverénně kraluje celému šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý získal své premiérové vítězství v rámci WRC3, zvítězil na Sardinii

foto

8. června 2022 • 07:00

Mnohdy se říká, že rally soutěž končí až na cílové rampě. A přesně tohle platilo i v případě posádky Jantar Teamu, Jana Černého a Tomáše Střesky na Sardínii. Od letošního ročníku seriálu FIA World Rally Championship vznikly nové kategorie, které bojují o titul Mistra světa v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

14. května 2022 • 11:00

Pouhé dva týdny po portugalské soutěži bude pokračovat mistrovství světa v automobilových soutěžích dalším podnikem na rozbité šotolině. Tentokráte se posádky vydají na středomořský ostrov Sardínie, kde se uskuteční další ročník Rally Italia Sardegna. Seznam přihlášených posádek tentokrát žádné větší překvapení nepřináší.

žádný příspěvek celý článek »

toplist