www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 22 - Secto Rally Finland

SOUHRN: Vítězem Secto Rally Finland se stal Ott Tänak

foto

10. srpna 2022 • 14:00

Estonský jezdec Ott Tänak dokázal udolat náporu letos téměř neporazitelného Kalle Rovanpery a zvítězil v Secro Rally Finland. Za ním dojel o necelých sedm vteřin mladík Rovanperä. Této dvojici nikdo nestíhal, nejrychlejší ze zbytku pole byl třetí Esapekka Lappi.

žádný příspěvek celý článek »

Rovanperä s Toyotou na Rallye Finsko dojel druhý a zvyšil svůj náskok

foto

8. srpna 2022 • 16:00

Kalle Rovanperä ze soutěžního týmu Toyota Gazoo Racing World Rally Team dojel druhý na mimořádně rychlé Rallye Finsko a zvýšil svůj náskok v bodování světového rallyového šampionátu FIA. Jeho stájový kolega a finský krajan Esapekka Lappi prožil v závěru pozoruhodné drama, ale nakonec se na domácí půdě rovněž postavil na stupně vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Jantar Team s Černým a Tománkom sa "prejumpovali" na druhé miesto vo WRC3

foto

8. srpna 2022 • 08:00

Nádherné druhé miesto absolútneho poradia vybojovala vo WRC3 na Secto Rally Finland 2022 posádka slovenského Jantar Teamu, Jan Černý a Jan Tománek s vozidlom Ford Fiesta Rally3.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Secto Rally Finland

foto

13. července 2022 • 09:00

Těsně před startem estonského podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na ten následující - Secto Rally Finland, který se uskutečni na tradičních rychlých šotolinových rychlostních zkouškách v okolí města Jyväskylä o prvním srpnovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist