www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 22 - Ardeca Ypres Rally

Belgická Ypres rallye: Toyota Gazoo Racing opět na stupních vítězů

foto

23. srpna 2022 • 12:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing na belgické Ypres rallye vybojoval další pódiový double, když Elfyn Evans o pouhých pět sekund zaostal za vítězem. Esapekka Lappi obsadil třetí místo celkového pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství ve WRC3 na Ardeca Ypres Rally Belgium pro Černého a Jantar Team

foto

23. srpna 2022 • 10:00

Slovenský Jantar Team společně se soutěžní posádkou Jan Černý – Tom Woodburn a vozidlem Ford Fiesta Rally3 vyhráli v rámci WRC3 Ardeca Ypres Rally Belgium 2022. Devatenáct vítězství z celkových dvaceti rychlostních zkoušek, ale i náskok od druhého v pořadí skoro 11 minut a samozřejmě vítězství ve WRC3. To vše se podařilo posádce slovenského Jantar Teamu, Janovi Černému a jeho spolujezdci Angličanovi Tomovi Woodburnovi.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězem Ardeca Ypres Rally se stal Ott Tänak

foto

21. srpna 2022 • 18:30

Mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračuje svým dalším podnikem. Tentokráte se posádky vydávají na zrádné asfaltové tratě belgické Ardeca Ypres Rally, která byla do kalendáře zařazena namísto původně plánovaného závodu v Irsku. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

příspěvků: 2 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Ardeca Ypres Rally

foto

30. července 2022 • 12:00

Na konci srpna se v rámci mistrovství světa v automobilových soutěžích namísto původně plánované irské soutěže uskuteční Ardeca Ypres Rally, která je tak do tohoto seriálu zařazena podruhé za sebou. Organizátoři v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek, který si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Srpnový závod mistrovství světa se pojede v Belgii

foto

18. února 2022 • 15:00

Dlouhou dobu se zdálo, že srpnovým podnikem mistrovství světa v automobilových soutěžích bude irská Circuit of Ireland. Organizátoři však po vánočních svátcích oznámili promotérovi, že se svého slotu v kalendáři vzdávají. Dlouho se řešila náhrada, nakonec byla dnes oficiálně potvrzena belgická Ypres Rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist