www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 22 - Repco Rally New Zealand

Fotogalerie z Repco Rally New Zealand od Svena Kolluse

foto

14. listopadu 2022 • 14:00

Na přelomu září a října se do kalendáře mistrovství světa v automobilových soutěžích vrátila po dlouhé době Repco Rally New Zealand. Na přírodou vyhlášenou soutěž u protinožců se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus, prostřednictvím jehož snímků si můžete tuto soutěž připomenout.

žádný příspěvek celý článek »

Rovanperä z Toyoty je nejmladším mistrem světa

foto

4. října 2022 • 10:00

Kalle Rovanperä se stal historicky nejmladším držitelem mistrovského titulu ve světovém rallyovém šampionátu FIA, a to ve věku pouhých 22 let a jeden den. Tento jezdec týmu Toyota Gazoo Racing World Rally Team si s navigátorem Jonnem Halttunenem pojistili mistrovské tituly vítězství na Rallye Nový Zéland.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Kalle Rovanperä vyhrál na Novém Zélandu a stal se mistrem světa

foto

3. října 2022 • 18:00

Finský mladík Kalle Rovanperä opanoval letošní ročník Repco Rally New Zealand a svým prvenstvím definitivně zpečetil zisk titulu letošního mistra světa v automobilových soutěžích. Ve věku dvaadvaceti let se tak stal nejmladším mistrem světa soutěžácké historie.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Repco Rally New Zealand

foto

7. září 2022 • 13:00

Po dlouhých deseti letech se vrací do kalendáře mistrovství světa v automobilových soutěžích podnik na Novém Zélandu, letos nesoucí název Repco Rally New Zealand. Organizátoři v těchto dnech zveřejnili dle očekávání poměrně chudý seznam přihlášených čítající pouhých 23 posádek s vozy s homologací FIA.

žádný příspěvek celý článek »

toplist