www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 22 - Rally Islas Canarias (ERCJ)

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

13. října 2022 • 16:00

Vzhledem k nabité sezóně nebylo dostatek prostoru včas zpracovávat veškeré dostupné materiály. Přesto jsme se rozhodli napravit resty a připomenout si některé ze soutěží letošního seriálu mistrovství Evropy. Tentokrát se vrátíme ke třetímu dílu mistrovství Evropy, kterým byla Rally Islas Canarias. Průběh soutěže si připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Islas Canarias vyhrál Nil Solans

foto

16. května 2022 • 18:00

Španělský jezdec Nil Solans dokázal zvítězit v Rally Islas Canarias a připsal si tak letos již druhé vítězství v soutěži ME. Neskutečně vyrovnaný souboj o druhé místo musel rozhodnout až Llarenův rychlejší čas na RZ 2, který tím přeskočil povětšinu závodu rychlejšího Yoanna Bonata.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport a Grzyb cieľ FIA ERC Rally Islas Canarias nevideli

foto

16. května 2022 • 08:00

Vystúpenie slovenského Rufa Motor-Sport Teamu s posádkou Grzegorz Grzyb – Kamil Kozdroń v rámci FIA ERC Rally Islas Canarias nebolo zlé, žiaľ skončilo predčasne.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias

foto

3. května 2022 • 17:00

Třetím podnikem letošního mistrovství Evropy bude první asfaltový podnik sezóny, Rally Islas Canarias. Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek, který je poněkud chudší, než bývalo zvykem a opět chybí průběžný lídr mistrovství Evropy. Naopak sestava jezdců ERC4 i juniorů je více než zajímavá.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Polášek pokračuje v juniorské Evropě

foto

3. března 2022 • 16:00

Už se statusem reprezentanta ACCR Czech Teamu vstoupí už tento víkend při rakouské Blaufränkischland Rallye do letošní sezóny zlínský jezdec Daniel Polášek. S navigátorkou Kateřinou Janovskou bude jejich letošní prioritou juniorský šampionát ERC, ve kterém se představí s vozem Ford Fiesta Rally4.

žádný příspěvek celý článek »

toplist