www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 22 - Rally di Roma Capitale (ERCJ)

Fotogalerie z Rally di Roma Capitale od Svena Kolluse

foto

15. října 2022 • 09:30

Vzhledem k nabité sezóně nebylo dostatek prostoru včas zpracovávat veškeré dostupné materiály. Přesto jsme se rozhodli napravit resty a připomenout si některé ze soutěží letošního seriálu mistrovství Evropy. Tentokrát se vrátíme k šestému dílu mistrovství Evropy, kterým byla Rally di Roma Capitale. Průběh soutěže si připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Překvapivým vítězem Rally di Roma Capitale se stal Damiano De Tommaso

foto

29. července 2022 • 18:00

Překvapivým vítězem letošní Rally di Roma Capitale se stal šestadvacetiletý Damiano De Tommaso, když využil zaváhání či technických problémů svých nejvážnějších konkurentů o titul italského šampiona. Na stupně vítězů jej doprovodili Simone Campedelli a po strhujícím souboji s Llarenou i Yoann Bonato.

žádný příspěvek celý článek »

Závěr jako ze žurnálu

foto

29. července 2022 • 12:00

Necelé dvě stovky kilometrů na klikatých cestách, radost z vyrovnané partie s evropskou špičkou, ale také výsledek, který ani zdaleka neodpovídá předvedenému nasazení. Tak lze zhodnotit účinkování Filipa Mareše, Radovana Buchy a jejich Škody Fabie Rally2 Evo na Rally di Roma Capitale, která byla šestým dílem evropského šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Polášek polyká evropské kilometry

foto

18. července 2022 • 17:30

Už tři závody juniorského evropského šampionátu má letos za sebou zlínský jezdec Daniel Polášek. A s navigátorkou Kateřinou Janovskou je už o tomto víkendu čeká další výzva, s vozem Ford Fiesta Rally4 se představí na asfaltové Rally di Roma Capitale.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally di Roma Capitale

foto

16. července 2022 • 12:00

Mistrovství Evropy se po dvou šotolinových soutěžích vrátí zpět na asfaltový povrch, tentokráte na rozpálené italské cesty. Koncem příštího týdne se totiž uskuteční jubilejní desátý ročník Rally di Roma Capitale a jak naznačuje zveřejněný seznam přihlášených posádek, bude se nač dívat.

žádný příspěvek celý článek »

toplist