www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 22 - Rallye Český Krumlov (MČR+ERT)

Bronz z Krumlova a šotolina za rohem

foto

4. června 2022 • 18:00

Filip Mareš s Radovanem Buchou mají za sebou další podnik Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Posádka Laureta Auto Škoda Teamu dokončila jihočeskou soutěž na třetím místě absolutního pořadí. V celkovém hodnocení českého mistrovství po Rallye Český Krumlov dvojice drží druhou příčku, přičemž stejně jako na Šumavě mírně ztratila na vedoucí posádku a zároveň se jí povedlo navýšit svůj náskok na třetího v pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel: Výsledek, který potěší

foto

3. června 2022 • 16:00

Druhý letošní start absolvovala při Rally Český Krumlov s vozem Rover 220 GTI posádka Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel. Ten první lze nazvat nedokončený. Při Historic Rally Vltava byli totiž nuceni pro technickou závadu odstoupit po první etapě soutěže. Ale bez bodů za dokončenou etapu nezůstali.

žádný příspěvek celý článek »

Lukáš Frána si připsal dva úspěšné starty do sezóny

foto

3. června 2022 • 15:00

Klatovský jezdec Lukáš Frána úspěšně vkročil do letošní sezóny. Při domácí Rally Šumava si dojel pro poháry za druhou příčku ve dvoukolkách a ve třídě. Neuběhlo ani čtrnáct dní a jedenatřicetiletý dlouhán stál znovu na startu rally, tentokráte v Českém Krumlově. I tady dojel Lukáš až na cílovou rampu, ale na poháry nedosáhl. Za čtvrté místo se totiž nedávají. To vše s novým spolujezdcem Jiřím Skořepou.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský si připsal v Krumlově další úspěch

foto

30. května 2022 • 09:00

49. Rallye Český Krumlov, seletos vrátila do tradičního květnového termínu. Po dvou týdnech od druhého místa na Rally Šumava Klatovy čekala tým ACA Škoda Vančík Motorsport a Dominika Stříteského další výzva ve které měl potvrdit, že se etabluje v české rallyové špičce.

žádný příspěvek celý článek »

Dvojice T&T triumfovala i v Českém Krumlově

foto

27. května 2022 • 14:00

Letošní ročník Peugeot Rally Cupu pokračoval o víkendu druhým podnikem při populární Rallye Český Krumlov. Posádky absolvovaly celkem 155 ostrých kilometrů, které je zavedly například na rychlostní zkoušky Kohout, Ján nebo legendární Malonty. Druhé vítězství v řadě zaznamenala zkušená dvojice Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát. Stříbrnou pozici obsadil stále rychlejší David Štefan a polský Filip Pindel dokončil třetí.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem o kousek stříbrní

foto

27. května 2022 • 10:00

EuroOil team s posádkou Václav Pech jun. – Petr Uhel na voze Ford Focus WRC dokončil po dramatickém průběhu Rallye Český Krumlov na druhém místě. Neuvěřitelně těsný a dechberoucí souboj o vítězství mezi posádkami Pech - Uhel a Kopecký - Hloušek ozdobil průběh letošní Krumlovské rallye. Oba aktéři dramatu si od první rychlostní zkoušky nedarovali ani metr trati.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus králem Peugeot cupu a v top 10 celkově

foto

27. května 2022 • 08:00

Parádní sport předváděly posádky Peugeot Rally cupu v okolí Českého Krumlova a Kaplice! Vítězná dvojice T&T dokonce zaujala velmi důstojnou pozici ve smečce erpětek v top 10 absolutního pořadí. Do poháru se přihlásily posádky třech různých národností. Podívejte se, jak si užily Rallye Český Krumlov, která patří mezi nejkrásnější soutěže nejen u nás.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing: Jaromír Tarabus pokračuje na vítězné vlně

foto

26. května 2022 • 15:00

O uplynulém víkendu se odjel již třetí podnik Mistrovství České republiky v rally. Na Rallye Český Krumlov vyrazil také slušovický tým Minařík Racing. Stejně jako na Šumavě se za volant Peugeotu 208 Rally 4 posadil Jaromír Tarabus a rozpis mu četl již tradiční spolujezdec Daniel Trunkát.

žádný příspěvek celý článek »

Sedmé vítězství Jana Kopeckého na Krumlově

foto

26. května 2022 • 12:00

Po rekordním sedmém triumfu na Šumavě dosáhl Jan Kopecký stejné mety i na Rallye Český Krumlov. Posádka Agrotec Škoda Rally Teamu Jan Kopecký – Jan Hloušek ale musela o vítězství tvrdě bojovat od začátku až do úplného konce soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Sobotní ráno zhatilo naději na lepší výsledek

foto

26. května 2022 • 11:00

Po čtrnácti dnech pokračoval seriál Mistrovství České republiky v rally třetím podnikem. Závodilo se v jihu Čech, s centrem na výstavišti v Českých Budějovicích při Rallye Český Krumlov. Posádka Samohýl Škoda Teamu Adam Březík – Ondřej Krajča skončila absolutně pátá, z bronzu se radovala v hodnocení European Rally Trophy – Central.

žádný příspěvek celý článek »

Úspech Jantar Teamu v Českom Krumlove a v poľskej Korczyne

foto

26. května 2022 • 08:00

V poslednej dobe už pomaly neuplynie ani jeden víkend bez toho, aby slovenský Jantar Team neštartoval na nejakej motoristickej súťaži a inak tomu nebolo ani počas uplynulého víkendu. V rámci Majstrovstiev Českej republiky v rally vo farbách Jantar Teamu odštartovala na 49. Rally Český Krumlov 2022 posádka Kryštof Zpěvák – Pavel Fuksa na vozidle Ford Fiesta Rally4.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rallye Český Krumlov vyhrál po strhujícím finiši Jan Kopecký

foto

24. května 2022 • 18:00

Pouhopouhé dva týdny po Šumavě pokračuje mistrovství České republiky v automobilových soutěžích dalším podnikem, tentokráte již třetím. Stává se jím Rallye Český Krumlov, která se po loňské podzimní covidové verzi vrací do květnového termínu. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Jihočeské těžké tratě budou opět v jarním hávu

foto

18. května 2022 • 12:00

Předpověď počasí naznačuje, že návrat českokrumlovské soutěže do jejího tradičního termínu bude doprovázen také jejím tradičním májovým počasím. 49. Rallye Český Krumlov proběhne ve dnech 20. a 21. května 2022 a diváci tak tentokrát nebudou potřebovat zimní kabáty.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovské jaro lákadlem pro soutěžní posádky, uzávěrka v pondělí dopoledne

foto

7. května 2022 • 18:00

Po třech letech se Rallye Český Krumlov pojede v tradičním jarním termínu 20. a 21. května. V průběžném seznamu přihlášených do 49. ročníku oblíbené automobilové soutěže a exhibiční Rallye Legendy Show zatím figuruje více než šedesát posádek. Uzávěrka je prodloužena do pondělní 10. hodiny.

žádný příspěvek celý článek »

Květen českokrumlovské rallye sluší

foto

1. dubna 2022 • 10:00

Podruhé během nezvykle krátké doby zaburácí v okolí Českého Krumlova motory závodních vozů. Na loňskou soutěž konanou v náhradním podzimním termínu naváže 49. Rallye Český Krumlov v ročním období, se kterým je oblíbená sportovní akce dlouhé roky neodmyslitelně spjata – ve dnech 20. a 21. května 2022.

žádný příspěvek celý článek »

toplist