www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 22 - Invelt Rally Pačejov (MČR)

Fotogalerie z Invelt Rally Pačejov od Iva Prieložného

foto

13. října 2022 • 13:00

Posledním podnikem mistrovství České republiky v automobilových soutěžích na českém území byla o prvním říjnovém víkendu oblíbená Invelt Rally Pačejov, jejíž náročné tratě ještě znásobilo proměnlivé a nevyzpytatelné počasí. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Po úspěšném Pačejově míří Jakub Jirovec na 3-Städte-Rallye

foto

10. října 2022 • 12:00

Pro Jakuba Jirovce je pačejovská rally srdeční zaležitost, neboť v roce 2020 zde absolvoval premiéru na českých soutěžích. Na konci září se na zdejší rychlostní zkoušky vrátil znovu a opět Rally Pačejov pokořil. S Ondrou Krajčou ovládli třídu RGT a celkově byli 14.

žádný příspěvek celý článek »

Tvrdá práce se vyplácí

foto

10. října 2022 • 11:00

Filip Mareš a Radovan Bucha měli před startem pačejovské Invelt Rally své jisté. O druhou příčku v tabulce Mistrovství ČR v rally je už nikdo nemohl připravit, a tak si po dlouhé době přijeli užít závod, na kterém jim nesvazovala ruce taktika. O uvolněném výkonu ale nemohla být řeč. Když si Filip s Radkem nasadili přilby, opět je zajímala jediná věc – jak přerušit sérii vítězných soutěží letošního mistra Jana Kopeckého.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký zakončil sezónu dalším vítězstvím

foto

10. října 2022 • 10:00

Už s jistotou zisku letošního mistrovského titulu zamířila posádka Agrotec Škoda Rally Teamu Jan Kopecký – Jan Hloušek na Invelt Rally Pačejov.

žádný příspěvek celý článek »

Reportáž o Peugeotech na Invelt Rally Pačejov

foto

10. října 2022 • 09:00

Někomu voda a bahno na trati vadí, někdo na tom prostě umí, a dalšímu je to úplně jedno. Podívejte se, jak se s náročnou Rally Pačejov popasovali účastníci Peugeot Rally Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup je v cíli šesté sezóny

foto

6. října 2022 • 12:00

O prvním říjnovém víkendu proběhl v Pačejově poslední letošní podnik šestého pokračování Peugeot Rally Cupu. Celkové cupové vítězství Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta bylo jasnéuž před poslední soutěží, ale o druhém místě ještě nebylo rozhodnuto. Polská posádka Filip Pindel – Krzysztof Pietruszka na startu Rally Pačejov chyběla, takže v případě vítězství by se před ni probojovala dvojice Miroslav Číž – Vladimír Libenský.

žádný příspěvek celý článek »

Invelt Rally Pačejov 2022 - report Vladimíra Dolejše

foto

5. října 2022 • 15:00

Motoristický reportér Vladimír Dolejš navštívil Rally Pačejov, předposlední podnik českého šampionátu v rally. S mikrofonem se zastavil za předními jezdci české rally. Řeč byla převážně o této i příští sezóně.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem přivezli z Pačejova bramborovou medaili

foto

5. října 2022 • 10:00

EuroOil team se svojí soutěžní posádkou Václav Pech jun.- Petr Uhel a Fordem Focus WRC dokončili Rallye Pačejov na celkovém čtvrtém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Invelt Rally Pačejov od Dalibora Benycha

foto

4. října 2022 • 12:00

Posledním podnikem mistrovství České republiky v automobilových soutěžích na českém území byla o uplynulém víkendu oblíbená Invelt Rally Pačejov, jejíž náročné tratě ještě znásobilo proměnlivé a nevyzpytatelné počasí. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Dve víťazstvá pre slovenský Jantar Team z Pačejova

foto

4. října 2022 • 11:00

Dve súťažné posádky, dva špičkové výkony. To všetko sa podarilo slovenskému Jantar Teamu v rámci predposledného kola Majstrovstiev Českej republiky v rally v Pačejove.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jan Kopecký potřetí za sebou vítězem Invelt Rally Pačejov

foto

3. října 2022 • 23:00

Třikrát se jela Invelt Rally Pačejov jako součást 'velkého' českého šampionátu a pokaždé měla stejného vítěze. Letošním prvenstvím totiž dokonal zlatý hattrick Jan Kopecký, který tak společně s Janem Hlouškem a Škodou Fabií Rally2 Evo potvrdil, že znovuobhájený titul českého šampiona je ve správných rukou.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup uzavře letošní sezónu v Pačejově

foto

29. září 2022 • 16:30

O prvním říjnovém víkendu se zakončí letošní šestidílný seriál Peugeot Rally Cup. Celkové cupové vítězství vybojovala s předstihem posádka Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát, která závěrečný podnik vynechá. Druhé místo zatím drží polská dvojice Filip Pindel – Krzysztof Pietruszka, ale předstihnout ji může ještě Miroslav Číž. Rozhodnuto tedy není, takže 43. Invelt Rally Pačejov slibuje zajímavou podívanou.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněn divácký průvodce na Invelt Rally Pačejov

foto

28. září 2022 • 14:30

Organizátoři víkendové Invelt Rally Pačejov zveřejnili diváckého průvodce, který popisuje divácky atraktivní místa letošního ročníku. Zároveň si můžete prohlédnout video, ve kterém Václav Štípek popisuje pro Motorsport Review průběh příprav na letošní ročník této populární soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprintové vavříny a plánované německé starty

foto

26. září 2022 • 20:00

Kdo hledá v seznamu přihlášených posádek na Rally Pačejov Adama Březíka s Ondřejem Krajčou, hledá marně. Po dvou prvenstvích na sprintech ve Vyškově a v Olomouci dává posádka Samohýl Škoda Teamu prioritu závěrečnému startu na Vsetíně na konci října. A v rámci získávání zkušeností také účasti až na osmém podniku českého šampionátu, kterým bude česko-německá 3-Städte Rallye v termínu 13. - 15. října 2022.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Invelt Rally Pačejov

foto

21. září 2022 • 08:00

Předposledním závodem mistrovství České republiky v automobilových soutěžích bude o prvním říjnovém víkendu oblíbená Invelt Rally Pačejov. Po moravské smršti se startovní pole vrací do západní části republiky a je to znát na seznamu přihlášených posádek, který již má přiřazená startovní čísla.

žádný příspěvek celý článek »

toplist