www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 22 - 3-Städte Rallye (DRM+MČR+ERT)

První vítězství Caise v MČR

foto

26. října 2022 • 15:00

Posádka Erik Cais –Igor Bacigál,reprezentující Yacco ACCR Team,úspěšně absolvovala dvě podzimní soutěže započítávané do Central Rally Trophy. Na mezinárodní Rallye 3-Städte, která by se v nadcházející sezoně měla stát součástí mistrovství světa, si třiadvacetiletý mladík s Fordem Fiestou Rally2 týmu Orsák Rallysport navíc připsal premiérové vítězství v mistrovství České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 3-Städte Rallye od Daniela Fessla

foto

25. října 2022 • 15:00

Posledním podnikem letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla v polovině října 3-Städte Rallye, která se uskutečnila na tratích v České republice, Německu a Rakousku. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 3-Städte Rallye od Marka Pléhy

foto

20. října 2022 • 21:00

Posledním podnikem letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla o uplynulém víkendu 3-Städte Rallye, která se uskutečnila na tratích v České republice, Německu a Rakousku. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Slovenský Jantar Team s tromi majstrovskými titulmi Českej republiky v rally

foto

18. října 2022 • 09:00

Sonax Majstrovstvá Českej republiky v rally 2022 ukončilo podujatie 3 Städte Rallye. V rámci nej vybojovala hneď dva majstrovské tituly posádka Kryštof Zpěvák – Jakub Navrátil.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 3-Städte Rallye od Dalibora Benycha

foto

17. října 2022 • 13:00

Posledním podnikem letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla o uplynulém víkendu 3-Städte Rallye, která se uskutečnila na tratích v České republice, Německu a Rakousku. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězem 3-Städte Rallye se stal Erik Cais

foto

16. října 2022 • 22:00

Posledním podnikem letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích je do kalendáře na sílu protlačená 3-Städte Rallye, která se jede zároveň jako závod ERT a německého šampionátu na tratích v České republice, Německu a Rakousku. Průběh celé soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Informace pro české posádky k 3 Städte Rallye

foto

10. října 2022 • 12:30

V pátek 14. října odstartuje letošní ročník 58. ADAM KnausTabbert 3 Städte Rallye rychlostními zkouškami v okolí Vimperka. V sobotu se posádky přesunou na tratě za hranice České republiky. Pořadatel německého závodu je potěšen počtem přihlášených posádek, kterým tímto přinášíme několik užitečných informací.

žádný příspěvek celý článek »

PAMK Klatovy pomůže s organizací 3-Städte Rallye

foto

10. října 2022 • 08:00

Letošní novinkou soutěžáckého kalendáře je zařazení 3-Städte Rallye do českého národního šampionátu. Tento podnik v tomto roce proběhne na území tří zemí, kromě tradičního Německa se pojedou rychlostní zkoušky také v Rakousku a premiérově i na české straně Šumavy. Soutěž proběhne ve dnech 13. - 15. října 2022, přihlášeno je celkem 118 posádek včetně třiceti z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na 3-Städte Rallye

foto

5. října 2022 • 17:00

Celkem 118 posádek z různých zemí se přihlásilo na 3-Städte Rallye, která se uskuteční jako poslední díl mistrovství České republiky v automobilových soutěžích na konci příštího týdne. Většina špičky českého šampionátu však bude v hybridním podniku, který se pojede z části v České republice, z části v Německu a z části v Rakousku chybět.

žádný příspěvek celý článek »

Přihlášky na 3 Städte se sníženým vkladem

foto

16. září 2022 • 08:00

Posledním podnikem Sonax Mistrovství České republiky 2022 bude ve dnech 14.-15. října 58. ADAC Knaus Tabbert 3 Städte Rallye, která se odehraje nejen na německých rychlostních zkouškách, ale také u nás v České republice. Posádky, které chtějí zaplatit snížený vklad, musí podat přihlášku do středy 21. září.

žádný příspěvek celý článek »

toplist