www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 22 - Silmet Rally Příbram (RSS)

Fotogalerie ze Silmet Rally Příbram od Dalibora Benycha

foto

30. července 2022 • 14:00

Dalším závodem rallysprint série a Poháru 2+ byla Silmet Rally Příbram, která se uskutečnila po jednoroční přestávce a přinesla spoustu zajímavých soubojů i unikátní speciál Ford Fiesta WRC. Soutěž si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jan Dohnal s WRC opanoval Silmet Rally Příbram

foto

29. července 2022 • 16:00

Jan Dohnal přivezl na svou domácí soutěž poslední předhybridní verzi speciálu WRC a s velkým přehledem opanoval Silmet Rally Příbram. V hodnocení Poháru 2+ vyhrál Václav Kopáček, v Rallysprint sérii se radoval David Štefan.

žádný příspěvek celý článek »

Silmet Rally Příbram: Tandem Jančík - Jurčík nadále vítězí

foto

29. července 2022 • 10:00

Dvojice Jakub Jančík – Jan Jurčík opanovala i třetí závod Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2022, který hostilo okolí Sedlčan. Ze sedmičlenného pole je na podiu doplnili Tomáš Arnošt a Dominik Jakeš.

žádný příspěvek celý článek »

Příbramský bronz upevnil vedení v Poháru 2+

foto

29. července 2022 • 09:00

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha obsadila v cíli Silmet Rally Příbram 2022 třetí místo v celkovém pořadí a zároveň druhou příčku v Poháru 2+ v rámci Pirelli Rallysprint série. Stalo se tak o uplynulém víkendu při premiérovém startu této posádky s vozem Škoda Fabia Rally2 evo.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Silmet Rally Příbram

foto

14. července 2022 • 12:00

Již koncem přištího týdne bude pokračovat Rallysprint série a Pohár 2+, kdy se posádky vydají na soutěž, která se v posledních letech rušila až příliš často. Letos se však podařilo dát vše dohromady a tak se můžeme těšit na Silmet Rally Příbram, jejíž seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel byl dnes zveřejněn.

žádný příspěvek celý článek »

Do uzávěrky tradiční Rally Příbram zbývají jen hodiny

foto

11. července 2022 • 15:30

Letní termín středočeské soutěži přede dvěma roky svědčil, na startu se sešla skvělá konkurence, která si navíc v cíli pochvalovala atmosféru i podobu tratí. V tuto chvíli už se kvapem blíží ročník letošní, uzávěrka přihlášek je již v úterý 12.7. ve 20 hodin, takže seznam zapsaných letošních účastníků se v tuto chvíli rychle rozrůstá. Vše důležité k soutěži je k dispozici na stránkách rally-pribram.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Příbramská rally ve staronovém hávu

foto

5. července 2022 • 18:00

S novým generálním partnerem, ale opět v letním červencovém termínu, s osvědčenými technickými rychlostními zkouškami na Sedlčansku a stypickým rallysprintovým uspořádáním se odjede další díl Pirelli Rallysprint série 41. Silmet Rally Příbram 2022 ve dnech 22.-23. července. Její součástí bude i Autoklub Rallysprint série v rally historických automobilů a Česká Trophy v rally pravidelnosti historických automobilů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist