www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 22 - Rallysprint Fulnek-Odry (RSS)

Rallysprint Fulnek - Odry: Rozhodly dvě desetiny

foto

18. srpna 2022 • 10:00

Čtvrtý závod Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2022, Rallysprint Fulnek – Odry, měl vyrovnaný průběh a to dramatičtější koncovku. V cíli poslední rychlostní zkoušky rozhodly dvě desetiny ve prospěch Jakuba Jančíka. Druhé místo obsadil Dominik Jakeš, poprvé v sezóně se podíval na podium třetí Ondřej Studénka.

žádný příspěvek celý článek »

Podióvé vyplnění prázdninové pauzy

foto

16. srpna 2022 • 16:00

Posádka Samohýl Škoda Teamu Adam Březík – Ondřej Krajča v pauze mezi Bohemií a Barumkou rozhodně nezahálela. V polovině července obsadila druhé místo na rakouské Rallye Weiz, o tomto víkendu zvítězila na Rallysprintu Fulnek – Odry. Tam zároveň zajela na šesti rychlostkách pět nejrychlejších časů.

žádný příspěvek celý článek »

Desetina sekundy s puncem stříbra

foto

16. srpna 2022 • 15:00

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha se při letošní Rally Fulnek-Odry postarala o doslova adrenalinový závěr této soutěže. Rozdílem pouhé desetiny sekundy nakonec obsadila druhé místo v absolutním pořadí a bodově si tím upevnila průběžnou vedoucí pozici v Poháru 2+ v rámci Pirelli Rallysprint série.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rallysprint Fulnek-Odry vyhrál Adam Březík

foto

14. srpna 2022 • 15:00

Očekávaný souboj dvou mladíků ze zlínska vyhrál ten se startovním číslem 1 - Adam Březík. Jeho soupeř Erik Cais, zatížený třicetivteřinovou penalizací za retardér, nakonec prohrál souboj o druhé místo s Vojtou Štajfem o pouhou jednu desetinu.

žádný příspěvek celý článek »

Do Fulneku opět pro pódium

foto

11. srpna 2022 • 18:00

Vedoucí posádka průběžného pořadí Poháru 2+ v rámci Pirelli Rallysprint série Vojtěch Štajf a František Rajnoha míří o nadcházejícím víkendu na Rally Fulnek – Odry. Do čtvrtého podniku seriálu jednodenních soutěží odstartuje opět s vozem Škoda Fabia Rally2 evo.

žádný příspěvek celý článek »

Fulnek bude svědkem jedné premiéry

foto

11. srpna 2022 • 16:00

Pro ty, kteří jsou zasaženi bacilem rally, existují různé cesty, jež je dovedou za volant rally auta. Mezi jezdci najdeme pravověrné, kteří žádnou jinou disciplínou neprošli, jezdce s bohatou motokárovou historií v rally najdeme i přeběhlíky z jiných disciplín. Na Fulneku se na start rallysprintu poprvé postaví mladá dáma, jíž dovedla ke kokpitu rally auta poněkud stranou stojící disciplína – minikáry.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Fulnek-Odry soubojem dravého mladí a zkušenosti

foto

2. srpna 2022 • 23:30

Seznam přihlášených Rallysprintu Fulnek – Odry čítá 77 soutěžních vozů, 64 soudobých a 13 historiků. Účastníci si to rozdají v sobotu 13. srpna 2022 na šesti rychlostních zkouškách, s cílem na historickém náměstí ve Fulneku.

žádný příspěvek celý článek »

1. Valašská regularity rally spolu s Rallysprintem Fulnek - Odry

foto

28. července 2022 • 19:00

Rallysprint Fulnek – Odry loni naskočil do seriálu jednodenních závodů, nabídl dramatický průběh, kdy o vítězi měla rozhodovat poslední zkouška soutěže… Letos organizátoři připravují rally na termín 12. – 13. srpna 2022. Novinkou v závodním programu bude dvoudenní 1. Valašská regularity rally ve dnech 13. – 14. srpna 2022.

žádný příspěvek celý článek »

toplist