www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 22 - Rally Vyškov (RSS)

Jatel s Jindrou v cíli Rally Vyškov

foto

9. září 2022 • 13:30

V letošní sezoně poprvé za volant závodního vozu usednul Radek Jatel. Bylo tomu tak při Rally Vyškov. Radek zůstal věrný závodní technice z loňských startů a řídil tak Peugeot 208 R2 z dílen Sparrow Racing. Na místo spolujezdce tentokrát usedl Petr Jindra jun.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Dalibora Benycha

foto

8. září 2022 • 13:00

Pokračování rallysprint série a Poháru 2+ bylo naplánováno na první víkend v září, kdy se posádky sjely na jubilejní třicátý ročník Rally Vyškov. Průběh soutěže, která se jela za krásného slunného počasí, si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vyškov: Osm desetin pro Jančíka s Jurčíkem

foto

7. září 2022 • 08:00

Když ve Fulneku rozhodly o vítězi závodu Čermák a Hrachovec Adam Cupu dvě desetiny, málokdo očekával, že se něco podobného bude brzy opakovat. Avšak při Rally Vyškov mezi prvním a druhým jezdcem pohárové klasifikace byla opět méně než sekunda. Jakub Jančík tentokrát zvítězil před Dominikem Jakešem o osm desetin, třetí příčku obsadil Tomáš Arnošt.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Radima Pustějovského

foto

6. září 2022 • 14:00

Pokračování rallysprint série a Poháru 2+ bylo naplánováno na první víkend v září, kdy se posádky sjely na jubilejní třicátý ročník Rally Vyškov. Průběh soutěže, která se jela za krásného slunného počasí, si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Radima Pustějovského.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrný reparát ve Vyškově

foto

6. září 2022 • 09:00

Po loňském odstoupení v úvodu soutěže si v letošním ročníku Rally Vyškov dojela posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha pro druhé místo v celkové klasifikaci. Vylepšila si tak své bodové konto při dosavadním průběžném vedení v Poháru 2+ při Pirelli Rallysprint sérii.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Iva Prieložného

foto

5. září 2022 • 22:00

Pokračování rallysprint série a Poháru 2+ bylo naplánováno na první víkend v září, kdy se posádky sjely na jubilejní třicátý ročník Rally Vyškov. Průběh soutěže, která se jela za krásného slunného počasí, si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jubilejní Rally Vyškov vyhrál Adam Březík

foto

4. září 2022 • 20:00

Jubilejní třicátý ročník Rally Vyškov vyhrál její největší favorit Adam Březík, i když jeho cesta k vítězství nebyla tak jednoznačná. Na stupně vítězů jej doprovodili dva nejžhavější kandidáti na titul v Poháru 2+ Vojtěch Štajf a Martin Vlček.

žádný příspěvek celý článek »

Strhující startovní pole na jubilejní Rally Vyškov

foto

2. září 2022 • 14:00

Start jubilejního třicátého ročníku Rally Vyškov se blíží nezadržitelným tempem a seznam přihlášených posádek je naplněný zajímavými posádkami. Spolu se slibnou předpovědí počasí to zaručuje skvělou sobotní podívanou.

žádný příspěvek celý článek »

Pro úspěch ve Vyškově s osvědčenou technikou

foto

2. září 2022 • 10:00

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha ozdobí startovní pole letošní Rally Vyškov soutěžním vozem Volkswagen Polo GTI R5. Pátý podnik Poháru 2+ při Pirelli Rallysprint sérii odstartuje již o tomto víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vyškov přijímá přihlášky

foto

13. srpna 2022 • 16:00

Systém přihlašování na jubilejní 30. ročník Rally Vyškov byl spuštěný a pořadatelé už evidují první přihlášené posádky. Vzhledem k tomu, že se vyškovská soutěž letos uskuteční hned v následujícím týdnu po Barum Rally ve Zlíně, je uzávěrka přihlášek stanovená na neděli 28. 8. ve 22:00, přičemž v tento den finišuje právě zmíněná tradiční událost.

žádný příspěvek celý článek »

Tratě jubilejní Rally Vyškov jsou odhaleny

foto

19. července 2022 • 21:30

Autoklub České republiky schválil zvláštní ustanovení jubilejního třicátého ročníku Rally Vyškov. Spolu s tím došlo k odhalení rychlostních zkoušek a časového harmonogramu. XXX. Rally Vyškov se bude skládat stejně jako loni z osmi rychlostních zkoušek rozdělených do dvou sekcí, přičemž v každé sekci soutěžní posádky absolvují jeden průjezd každé z nich.

žádný příspěvek celý článek »

Jubilejní Rally Vyškov se uskuteční v tradičním termínu

foto

11. července 2022 • 14:00

Rally Vyškov letos slaví svůj jubilejní třicátý ročník, který se uskuteční, jak je v posledních letech zvykem, o prvním zářijovém víkendu. Ke svému výročí si pořadatelé připravili několik překvapení. Jedním z nich je návrat startovní a cílové rampy do prostorů Masarykova náměstí ve Vyškově.

žádný příspěvek celý článek »

toplist