www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 22 - Futures Contproduct Rally Morava (RSS)

Rally Morava: Dominik Jakeš prolomil pohárovou hegemonii

foto

26. září 2022 • 18:00

Pět závodů Čermák a Hrachovec Adam Cupu mělo stále stejné vítěze. To se v okolí Šternberku změnilo. Korunní pohárový ´princ´ Dominik Jakeš přetavil start ve své premiérové prvenství. S Vítězslavem Baďourou na místě navigátora zvítězili s náskokem 17,5 vteřiny před Jančíkem s Jurčíkem, třetí místo připadlo Arnoštovi s Kunstem.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrné loučení s Pohárem 2+

foto

19. září 2022 • 17:00

V poměrně nelehké situaci se dokázal tým ACCR Racing21 rozloučit kvalitním výsledkem s letošní účastí v Poháru 2+ při Pirelli Rallysprint sérii. Neplánovaně a narychlo sestavená posádka Vojtěch Štajf a Vladimír Zelinka obsadila v soutěži Futures Contproduct Rally Morava celkové druhé místo v cíli.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Futures Contproduct Rally Morava opanoval Adam Březík

foto

18. září 2022 • 16:00

Suverénním způsobem opanovala letošní ročník Futures Contproduct Rally Morava dvojice Adam Březík - Ondřej Krajča, připsala si třetí vítězství v rámci Poháru 2+ v řadě a připravila si tak tu nejlepší výchozí pozici pro zisk titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Nečekaný návrat legendy

foto

16. září 2022 • 09:00

Tým ACCR Racing21 absolvuje blížící se 3. ročník Futures Contproduct Rally Morava opět s vozem Volkswagen Polo GTI R5. Tato soutěž je předposledním dějstvím Poháru 2+ při letošní Pirelli Rallysprint sérii, na horkém sedadle spolujezdce však dojde k velkému návratu. Po devatenácti letech se v mistrovské soutěži se soudobým špičkovým vozem objeví legendární závodník z 80. až nultých let, Vladimír Zelinka.

žádný příspěvek celý článek »

Horákovi zabojují o umístění na stupních vítězů

foto

15. září 2022 • 12:00

V domácím prostředí budou o víkendu závodit Michal a Ivan Horákovi. Na start III. Futures Contproduct Rally Morava se postaví s vozem Škoda Fabia R5 právě v barvách hlavního sponzora rally, společnosti Futures Contproduct.

žádný příspěvek celý článek »

Mapy Futures Contproduct Rally Morava odtajněny

foto

13. září 2022 • 11:00

Šestý podnik Pirelli Rallysprint Série, Poháru 2+ a RSS historických automobilů zná svou detailní podobu. Oficiálně jsou zveřejněny mapy 3. ročníku Futures Contproduct Rally Morava. O vítězi závodu rozhodne šest měřených zkoušek na třech úsecích.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Futures Contproduct Rally Morava

foto

10. září 2022 • 21:30

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Futures Contproduct Rally Morava, další díl Rallysprint série a poháru 2+, která se uskuteční již příští týden a bude mít premiérově své centrum ve městě Olomouc. Celkový seznam čítá pouhých šedesát posádek, což je důsledkem nejen ekonimické krize, ale i nevhodné stavby kalendářů.

žádný příspěvek celý článek »

III. Rally Morava se šedesátkou soutěžních vozů

foto

8. září 2022 • 14:30

Pořadatelé Futures Contproduct Rally Morava evidují šedesát registrovaných posádek do seriálů Pirelli Rallysprint Série, Poháru 2+ a RSS historických automobilů. Aktuální propad počtu startujících (i proti loňskému ročníku) je zřejmě způsobem nahuštěným kalendářem domácích soutěží…

žádný příspěvek celý článek »

Na Rally Morava závodní speciály i pravidelnost

foto

17. srpna 2022 • 09:00

Dva úspěšně zvládnuté ročníky dávají i letos pořadatelskému týmu Futures Contproduct Rally Morava několik jistot. Těmi zásadními jsou zařazení do Pirelli Rallysprint Série a Poháru 2+, stejně jako do sprintového seriálu historiků. Soutěž se uskuteční ve dnech 16. – 17. září 2022.

žádný příspěvek celý článek »

toplist