www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 22 - TipCars Pražský Rallysprint

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Michela Riecherta

foto

9. dubna 2022 • 20:00

V netradičním jarním termínu se ve druhé polovině března uskutečnil několikrát odložený TipCars Pražský Rallysprint. Atmosféru jednoho z prvních závodů letošní sezóny si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Praha odtajnila nový design a přinesla stříbro

foto

1. dubna 2022 • 14:00

V medailovém tažení pokračuje v letošním roce posádka Samohýl Škoda Teamu Adam Březík – Ondřej Krajča. Po vítězství na rakouské Blaufränkischland rallye vybojovala při Pražském rallysprintu druhé místo. A tentokrát už v novém designu, který budou moci fanoušci vídat v průběhu MČR v rally 2022.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport absolútnym víťazom XXVI. TipCars Pražský Rallysprint

foto

1. dubna 2022 • 13:00

Slovenský Rufa Motor-Sport sa už po druhýkrát v histórii postavil na najvyššiu priečku pre absolútneho víťaza na Pražskom Rallysprinte. Posádka slovenského tímu, Petr Semerád – Danny Persein jazdiaci na vozidle Škode Fabia Rally2 Evo sa stala absolútnym víťazom podujatia XXVI. TipCars Pražský Rallysprint 2022.

žádný příspěvek celý článek »

Kalle Rovanperä v Praze projel Toyotu Supra

foto

1. dubna 2022 • 11:00

Hvězdný jezdec týmu Toyota Gazoo Racing, jednadvacetiletý Fin Kalle Rovanperä, byl v sobotu hostem tradičního Tipcars Pražského Rallysprintu a jel exhibiční jízdu s Toyotou Supra. Diváci byli u vytržení z jeho dovedností a dechberoucího driftování, při kterém se na silnici i na diváky valil hustý dým.

žádný příspěvek celý článek »

Pražská derniéra s magií čísla ´21´

foto

1. dubna 2022 • 09:00

Sezóna roku 2022 v rally odstartovala XXVI. TipCars Pražským rallysprintem a pro tým Racing21 to byl začátek vskutku úspěšný. Posádka Vojtěch Štajf a Karel Janeček totiž potvrdila suverénní pozici lídra ve třídě historických vozů a v celkové klasifikaci obsadila společně se soudobými soutěžními vozy 21. místo. Pražské loučení s úspěšným vozem Opel Kadett C GT/E tak mělo nostalgický nádech.

žádný příspěvek celý článek »

Na strahovském kopci nebudou chybět hvězdné smyky

foto

25. března 2022 • 13:00

Sobota se rychle blíží a závodníkům i organizátorům stoupá hladina adrenalinu v krvi, už jen desítky hodin totiž zbývají do startu XVI. TipCars Pražského Rallysprintu. Ubývá i otazníků před jeho startem, například už je téměř jisté, že počasí bude opravdu jarní a tedy vysloveně lákající diváky k tratím.

žádný příspěvek celý článek »

ACA Škoda Vančík Motorsport tuto sobotu v Praze

foto

24. března 2022 • 10:00

Letošní XXVI. TipCars Pražský Rallysprint otevře tuto sobotu rallyovou sezonu. Na rozdíl od předchozích let bude nikoliv posledním, ale prvním podnikem v kalendáři. Náš tým si nenechá ujít příležitost postavit se na jeho start a po dlouhé zimní přestávce se dostat do tempa na jeho sedmi rychlostních vložkách. Zároveň svou účastí chceme nabídnout divákům alespoň malé odlehčení v době plné napětí.

žádný příspěvek celý článek »

Jarní TipCars Pražský Rallysprint klepe na dveře

foto

16. března 2022 • 16:00

Každoročně se v tomto období v mnoha médiích objevuje otřepaná (ale příznivá) fráze hláška ´jaro klepe na dveře´. Při pohledu z okna je jasné, že ani letos tomu nebude jinak, pro fanoušky rallysportu však tentokrát nové roční období začne s příjemným bonusem.

žádný příspěvek celý článek »

TipCars Pražské Rallysprinty budou letos dva

foto

1. února 2022 • 18:00

Už dvakrát po sobě musel být z důvodu vyšší moci odložen 26. ročník tradičního TipCars Pražského Rallysprintu, i proto letos jeho organizátoři připravují pro fanoušky dokonce ´double´.

žádný příspěvek celý článek »

toplist