www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 22 - TipCars Pražský Rallysprint

Fotogalerie z TipCars Pražský Rallysprint od Rallyservice.cz

foto

2. prosince 2022 • 08:00

Jedním z posledních závodů tuzemské soutěžácké sezóny bývá TipCars Pražský Rallysprint, který se po covidových absencích a provizorní jarní verzi vrátil do tradičního termínu na přelomu listopadu a prosince. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Úžasná show pre Rufa Motor-Sport a Grzyba v Prahe

foto

30. listopadu 2022 • 09:00

Na štart podujatia s centrom na pražskom Strahove sa slovenský Rufa Motor-Sport postavil s poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Piotr Sielilo a vozidlom Škoda Fabia Rally2 evo. Napriek faktu, že Pražský Rallysprint už dlhé roky patrí medzi voľné podujatia, pri ktorých má ísť skôr o zábavu ako o tvrdé súťaženie, niečo viac ako tridsaťpäť kilometrov dlhá trať poriadne preverila sily prítomných posádok.

příspěvků: 1 celý článek »

Bronzem ozdobené premiéry

foto

29. listopadu 2022 • 09:00

Historicky první start Vojtěcha Štajfa s vozem specifikace WRC a současně premiéru spolujezdkyně Lilie Khousnoutdinové v roli navigátorky ozdobila bronzová příčka celkového pořadí v cíli XXVII. TipCars Pražského Rallysprintu. Tým ACCR Racing21 se zde rozloučil s letošní sezónou a také všemi fanoušky rally startem s vozem Hyundai i20 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: TipCars Pražský Rallysprint vyhrál Jan Dohnal

foto

28. listopadu 2022 • 18:00

Dvojice Jan Dohnal - Ivo Vybíral využila technickou převahu svého Fordu Fiesta WRC a zvítězila na TipCars Pražském Rallysprintu, který se po jarním provizoriu vrátil zpátky do tradičního termínu na pomezí listopadu a prosince. Na stupně vítězů se pak dostaly další dva vozy WRC, za jejichž volanty seděli Václav Pech a Vojtěch Štajf.

žádný příspěvek celý článek »

Ambasadoři CER Enge – Šťovíček na Pražském Rallysprintu

foto

25. listopadu 2022 • 16:00

Prezident Autoklubu České republiky a člen Světové rady motorsportu Mezinárodní automobilové federace FIA Jan Šťovíček bude startovat na XXVII. TipCars Pražském Rallysprintu jako spolujezdec Tomáše Engeho. S legendárním automobilovým závodníkem, prvním a dosud jediným českým jezdcem ve formuli 1, budou ambasadory podniku mistrovství světa v rally, který se u nás pojede v příštím roce!

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem zakončí sezónu na Rallysprintu

foto

25. listopadu 2022 • 08:00

Již 27. ročník Pražského Rallysprintu je tradičně jednou z posledních akcí zakončující soutěžáckou sezónu. Divácky atraktivní podnik se opět odehraje především v okolí Strahovského stadionu, kde bude umístěna i servisní zóna. Více jak 60 posádek změří své síly na 5-ti rychlostních zkouškách a na poslední šesté nebude měřen čas, aby jezdci mohli předvést početnému publiku divoké smyky s kouřem od pneumatik.

žádný příspěvek celý článek »

Strahovská premiéra s WRC

foto

23. listopadu 2022 • 16:00

27. ročník soutěže TipCars Pražský Rallysprint, který se koná o nadcházejícím víkendu, bude mít pro tým ACCR Racing21 zcela výjimečnou atmosféru. Vojtěch Štajf se poprvé ve své sportovní kariéře zúčastní soutěže s vozem specifikace World Rally Car a premiéru v roli navigátorky závodního vozu zažije také designérka a publicistka Lilia Khousnoutdinova, choť ekonoma a vědce Karla Janečka.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport s Grzybom ozdobou Pražského Rallysprintu

foto

22. listopadu 2022 • 16:00

Grzegorz Grzyb spoločne so slovenským Rufa Motor-Sport Teamom v aktuálnej sezóne získali už siedmy titul absolútnych slovenských rally majstrov. Teraz sa predstavia Prahe.

žádný příspěvek celý článek »

V Praze se na rallysprintu opět setká skvělá sestava

foto

17. listopadu 2022 • 13:00

Celkem jedenašedesát vozů, z toho osmnáct špičkových speciálů kategorie R5/Rally2 a k tomu i pět třešniček na dortu s označením WRC, tolik čítá startovní listina XXVII. TipCars Pražského Rallysprintu, který proběhne už v sobotu 26. listopadu 2022.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na TipCars Pražský Rallysprint

foto

17. listopadu 2022 • 12:30

Již příští týden se uskuteční jeden z tradičních závěrečných podniků tuzemské soutěžácké sezóny, TipCars Pražský Rallysprint, který se po covidovém období konečně vrací do správného termínu na pomezí listopadu a prosince. Dnes si můžete prohlédnout seznam přihlášených posádek, které se v okolí Strahova představí.

žádný příspěvek celý článek »

Tradiční podzimní TipCars Pražský Rallysprint se hlásí o slovo

foto

25. října 2022 • 10:00

Sliby se mají plnit, a protože jsme na začátku roku oznámili, že oblíbené TipCars Pražské Rallysprinty budou letos dva, je třeba těmto slovům dostát. Přesně osm měsíců po úspěšné premiéře jarního termínu tohoto klání proběhne již 27. ročník dostaveníčka soutěžních jezdců i fanoušků rallysportu, a to opět v zavedeném formátu.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Skála v Praze nejdříve závodil, pak bavil diváky

foto

5. dubna 2022 • 10:00

Pražský rallysprint se jel netradičně v březnu, ale přesto na něm nemohla chybět dvojice Jan Skála – Jiří Skořepa. Původně byla tato posádka přihlášena už na zimní termín a to s vozem, který budil velkou pozornost. Akce bohužel padla a premiérový start Hyundai i20 Coupé WRC v České republice tak musel být odložen.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Petr Semerád vyhrál TipCars Pražský Rallysprint

foto

1. dubna 2022 • 17:00

V netradičním jarním termínu konaný odložený TipCars Pražský Rallysprint vyhrála domácí dvojice Petr Semerád-Danny Persein se Škodou Fabia Rally2 Evo v barvách slovenského týmu Rufa Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

XXVI. TipCars Pražský Rallysprint už zná startovku (aktualizováno)

foto

22. března 2022 • 17:10

Ani nezvyklý jarní termín nic nezměnil na nervózním očekávání fanoušků před vydáním startovní listiny TipCars Pražského Rallysprintu. Ta i letos nabídne velké množství atraktivní techniky včetně patnácti speciálů R5/Rally2. Čestné startovní číslo 1 poveze na škodovce talentovaný Dominik Stříteský, o vítězství se ale budou jistě chtít poprat i další mladíci Adam Březík či Petr Semerád. Černým koněm sázkařů by mohl být Jan Skála, jenž se představí s ďábelsky rychlým Fordem Fiesta WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist