www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 22 - Lausitz Rallye

Unikátní šotolinové zážitky pro Březíka s Krajčou

foto

14. listopadu 2022 • 12:00

Ihned po zisku prvenství v hodnocení Autoklub Poháru 2+ čekal Samohýl Škoda Team hektický program. Auto se muselo přestavět na šotolinový podvozek, aby dvojice Adam Březík – Ondřej Krajča mohla vyrazit na německou ADAC Lausitz Rallye, finálový závod European Rally Trophy. Opět se vše zdárně zvládlo, výsledkem byla absolutní čtvrtá příčka a díky okolnostem i pozice nejlépe hodnocené české posádky v cíli.

žádný příspěvek celý článek »

Odměna nebo rozcvička před další výzvou?

foto

11. listopadu 2022 • 14:00

Neúčast na závěrečném klání českého mistrovství, kterým byla říjnová 3-Städte Rallye, otevřela Filipu Marešovi a Radovanu Buchovi dveře k zajímavě výzvě. Díky ušetřeným financím a podpoře partnerů se mohli vydat na jinou německou soutěž, kultovní ADMV Lausitz Rallye, a změřit síly s ostřílenými šotolinovými specialisty.

žádný příspěvek celý článek »

Premiérové vítězství nové Fabie RS Rally2 s podivnou pachutí

foto

6. listopadu 2022 • 15:00

Nová Škoda Fabia RS Rally2 si odbyla dlouho očekávanou ostrou premiéru o tomto víkendu na německé Lausitz Rallye, která byla zároveň závěrečným závodem letošní European Rally Trophy. Posádka Andreas Mikkelsen - Torstein Eriksen se s novou zbraní stala vítězem soutěže, prvenství je ale zahalené podivnou hořkou pachutí.

žádný příspěvek celý článek »

Závodní premiéra nového vozu Škoda Fabia RS Rally2 proběhne na Lausitz Rallye

foto

26. října 2022 • 18:00

Škoda Fabia RS Rally2 má před sebou oficiální závodní premiéru. Tým Toksport WRT za podpory Škoda Motorsport přihlásil do německé Lausitz Rallye novou generaci soutěžního vozu Škoda. Za volantem rallyového speciálu, který vychází ze sériového modelu Škoda Fabia, se na šotolinových rychlostních zkouškách představí úřadující šampion WRC2 Andreas Mikkelsen.

žádný příspěvek celý článek »

toplist