www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 23 - Rallye Monte Carlo

Caisova premiéra s Fabií RS Rally2

foto

1. února 2023 • 17:00

Posádka týmu Orsák Rallysport Erik Cais – Petr Těšínský navázala při úvodní soutěží mistrovství světa Rallye Monte Carlo na loňský úspěch. Při premiéře s novým vozem Škoda Fabia RS Rally2 obsadili v nabité kategorii WRC2 čtvrtou příčku, přičemž se 23letému Erikovi podařilo vyhrát tři měřené úseky.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Monte Carlo vyhrál Ogier, Toyota na prvních dvou místech

foto

26. ledna 2023 • 18:00

Toyota Gazoo Racing World Rally Team hned na úvod světového rallyového šampionátu FIA 2023 vybojoval první dvě místa na Rallye Monte Carlo. Sébastien Ogier z Toyoty si v tomto legendárním podniku dojel již pro deváté vítězství, zatímco druhé místo obsadil stájový kolega Kalle Rovanperä.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rekordním vítězem Rallye Monte Carlo se stal Sébastien Ogier

foto

24. ledna 2023 • 16:30

Sébastien Ogier již podesáté zvítězil na legendární Rallye Monte Carlo a osamostatnil se tak v tabulce vítězů, ve které se dosud dělil o první příčku s dalším fenomenálním Sébastienem - Loebem, který tentokrát na monacké soutěži chyběl kvůli termínové kolizi s Dakarem. Na stupně vítězů Ogiera doprovodili Kalle Rovanperä a Thierry Neuville.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Monte Carlo

foto

9. ledna 2023 • 16:00

Dnes byl konečně zveřejněn seznam přihlášených posádek na zahajovací závod letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Monte Carlo. Na startu najdeme deset speciálů kategorie Rally1 a také jedinou českou posádku - dvojici Erik Cais-Petr Těšínský, která se představí v rámci kategorie WRC2.

žádný příspěvek celý článek »

toplist