www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 23 - Rally Sweden

První světové vítězství vozu Fabia RS Rally2

foto

16. února 2023 • 09:00

Při svém teprve druhém startu v rámci FIA Mistrovství světa v rally se v kategorii WRC2 dva vozy Škoda Fabia RS Rally2 umístily na stupních vítězů. Na Švédské rally získal Švéd Oliver Solberg se spolujezdcem, Britem Elliottem Edmondsonem, pro nový vůz z Mladé Boleslavi premiérové vítězství v kategorii WRC2.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn - Světová premiéra se vším všudy

foto

15. února 2023 • 13:00

Devatenáctiletý Filip Kohn má za sebou první start v závodě Mistrovství světa. A premiéra to byla opravdu se vším všudy. V průběhu rally příbramský jezdec mimo jiné vyzkoušel pevnost sněhových bariér, ale hlavně posbíral spoustu cenných zkušeností. Švédskou rally český mladík zakončil pěkným časem při závěrečné Power Stage.

žádný příspěvek celý článek »

Švédská rally: Toyota Gazoo Racing si dojela pro čtvrté a páté místo

foto

15. února 2023 • 12:00

Toyota Gazoo Racing World Rally Team i po Švédské rallye, která je druhým kolem sezóny světového rallyového šampionátu FIA, vede v hodnocení značek. Pódiové umístění tentokrát Toyotě po těsném souboji během víkendu na sněhu a ledu uniklo jen o vlásek.

žádný příspěvek celý článek »

SOURHN: Rally Sweden vyhrál Ott Tänak

foto

14. února 2023 • 15:00

Ott Tänak dokázal po návratu do M-Sportu vyhrát první soutěž. Stala se jí zasněžená Švédská Rally. Na stupně vítězů se tentokrát nedostal nikdo z Toyoty, zbývající dvě místa obsadili jezdci stáje Hyundai v nenaplánovaném pořadí Craig Breen - Thierry Neuville.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn - V nových barvách a s novým týmem na Švédskou rally

foto

5. února 2023 • 18:00

Druhý únorový víkend se zapíše tučným písmem do kariéry Filipa Kohna. Právě na tuto dobu má v kalendáři prostor další podnik mistrovství světa, Švédská rally a devatenáctiletý mladík z Příbrami bude na jejím startu. Filip do své první světové soutěže vyrazí společně s Tomášem Střeskou ve voze Ford Fiesta Rally3 v barvách Duck racing teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Sweden

foto

27. ledna 2023 • 18:00

Tradičně jedinou plně sněhovou soutěží v kalendáři mistrovství světa v automobilových soutěžích bude Rally Sweden, která se již podruhé pojede v polovině února v oblasti města Umeå. Jak naznačuje seznam zveřejněných posádek, na startu uvidíme i českého jezdce Filipa Kohna, který ve Švédsku začne svou kariéru ve WRC3.

žádný příspěvek celý článek »

toplist