www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 23 - Rally Guanajuato México

Gus Greensmith: Auto, které se velmi snadno řídí

foto

7. dubna 2023 • 14:00

Gus Greensmith je jedním ze zkušených jezdců, kteří v letošní sezóně Světového rally šampionátu startují s vozem Škoda Fabia RS Rally2. Během testu ve Španělsku jsme se ho zeptali na jeho vítězství v Mexiku, dojmy z nového vozu a na spolupráci s týmem Škoda Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Mexiko: Další rekordní vítězství pro Ogiera s vozem GR Yaris Rally1 Hybrid

foto

21. března 2023 • 16:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team při návratu na Rallye Mexiko vybojoval nádherné vítězství a dvojí pódiové umístění. Sébastien Ogier se současně svým rekordním sedmým vítězstvím stal nezpochybnitelným mistrem tohoto náročného podniku pořádaného na šotolině.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Sébastien Ogier opanoval Rally Guanajuato México

foto

19. března 2023 • 23:00

Francouzská legenda Sébastien Ogier naplno využila své výhodné startovní pozice v první etapě a suverénně zvítězila v letošním ročníku Rally Guanajuato México. Po napínavém souboji doslova do posledních metrů vybojoval stříbrnou příčku Thierry Neuville, když třetího v pořadí Elfyna Evanse porazil o pouhé čtyři desetiny.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Guanajuato Mexico

foto

27. února 2023 • 09:00

Rally Guanajuato Mexico se vrací do kalendáře mistrovství světa v automobilových soutěžích po krátké odmlce. Organizátoři v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek, který obsahuje celkem 32 posádek, z toho desítku speciálů kategorie Rally1. Mezi přihlášenými je i český jezdec Martin Prokop, stále ještě s Fordem Fiesta R5 MkII.

žádný příspěvek celý článek »

toplist