www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 23 - Croatia Rally

První vyhrané erzety pro Filipa Kohna

foto

28. dubna 2023 • 15:00

Také při druhém startu v Mistrovství světa dovezli Filip Kohn s Tomášem Střeskou Ford Fiesta Rally3 až na cílovou rampu. Bylo to sice s menšími problémy, ale důležité jsou zkušenosti a těch posbírala posádka spoustu. Navíc si kluci připsali i dvě vyhrané erzety ve třídě WRC3, a to se počítá.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Croatia Rally od Dalibora Benycha

foto

26. dubna 2023 • 19:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu, když se jela Croatia Rally. Na oblíbenou asfaltovou soutěž do Chorvatska každý rok vyráží početná skupina českých fanoušků a nejinak tomu bylo i letos. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Smutnou Croatia Rally vyhrál Elfyn Evans

foto

25. dubna 2023 • 19:00

Britský jezdec Elfyn Evans s Toyotou GR Yaris Rally1 Hybrid vyhrál smutnou Croatia Rally, kterou předznamenala tragická havárie Craiga Breena na předsoutěžním testu. Na stupně vítězů jej doprovodili Ott Tänak s Fordem a Esapekka Lappi s vozem Hyundai.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn: Na Chorvatskou rally jsme dobře připraveni

foto

16. dubna 2023 • 13:00

Když se řekne Chorvatsko, spousta lidí si představí dovolenou na Jadranu. Pro Filipa Kohna ovšem tento stát znamená druhý letošní start v seriálu podniků mistrovství světa. Po Švédské rally, kde posádka Filip Kohn – Tomáš Střeska obsadila 9. místo v kategorii WRC3, přichází další porovnání, tentokráte na asfaltu.

žádný příspěvek celý článek »

Na testu před Croatia Rally zahynul Craig Breen

foto

13. dubna 2023 • 15:00

Tovární jezdec Hyundai Shell Mobis Motorsport Craig Breen dnes tragicky zahynul během předsoutěžního testu na Chorvatskou Rally, která se uskuteční jako čtvrtý podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích na konci příštího týdne.

žádný příspěvek celý článek »

Fans for Czech - Chorvatsko 2023

foto

6. dubna 2023 • 09:00

Zdravím všechny fanoušky rally, po roce vyrážíme podpořit české posádky na závod WRC. Chorvatská rally je pro Čechy druhým nejbližším závodem. Centrum soutěže se nachází v Záhřebu, který je od českých hranic vzdálený cca 450 km. Opět jsme se rozhodli dát dohromady výpravu českých fanoušků, kteří by v Chorvatsku vytvořili pořádný kotel, seznámili se navzájem, pokecali, prostě si to pořádně užili.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Croatia Rally

foto

5. dubna 2023 • 14:00

Již ve třetím dubnovém týdnu se uskuteční českými fanoušky oblíbená Croatia Rally, jenž je letos naplánována na stejný termín, jako Rallye Šumava Klatovy. Organizátoři zveřejnili seznam přihlášených posádek, takže víme, že se můžeme těšit na devět speciálů Rally1 a dvě posádky z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněna zvláštní ustanovení na Croatia Rally

foto

20. února 2023 • 23:30

Dnes byla zveřejněna zvláštní ustanovení na českýmy fanoušky oblíbenou soutěž mistrovství světa v Chorvatsku. Z publikovaných materiálů je zřejmé, že soutěž nepřinese oproti minulému roku příliš změn. Je jen škoda, že letošní ročník termínové koliduje s Rallye Šumava Klatovy respektive Vltavou.

žádný příspěvek celý článek »

toplist