www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 23 - Rally Italia Sardegna

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od Jörga Ullmanna

foto

15. června 2023 • 11:00

Na přelomu května a června se uskutečnil další ročník Rally Italia Sardegna. Tradičně extrémně rozbité tratě tentokrát doplnilo i nepřívětivé počasí, které ještě výrazněji zhoršilo podmínky a naplnilo četné vodní brody. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Sardinie: Rovanperä v barvách týmu Toyota Gazoo Racing zvýšil náskok

foto

9. června 2023 • 11:00

Kalle Rovanperä, jezdec týmu Toyota Gazoo Racing World Rally Team v Sardinii zvýšil své vedení v žebříčku světového rallyového šampionátu FIA. A to svojí chytrou jízdou vedoucí k pódiovému umístění a nejrychlejším časem v Power Stage na Rallye Itálie.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn si přivezl ze Sardinie vítězství v nejdelších zkouškách

foto

8. června 2023 • 21:00

Další cenné zkušenosti a najeté kilometry si přivezl Filip Kohn ze světa. Tentokráte se postavil na start šotolinové rally na Sardinii, navíc s novým spolujezdcem. I když dvacetiletý mladík dokončil těžkou soutěž díky super rally, na své triko si připsal několik dobrých časů a dvě vyhrané zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Na Sardínii týmová strategie týmu Hyundai na třetí pokus vyšla a Thierry Neuville konečně zvítězil

foto

7. června 2023 • 11:00

Tři týdny po Portugalsku pokračuje mistrovství světa v automobilových soutěžích dalším šotolinovým závodem, kterým bude již tradiční Rally Italia Sardegna, která se pojede na stejnojmenném ostrově ve Středozemním moři. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn míří na Sardinii s novým spolujezdcem

foto

28. května 2023 • 20:00

Na začátku června se dvacetiletý Filip Kohn postaví na start třetího letošního závodu v mistrovství světa. Po sněhové Švédské rally a asfaltové soutěži v Chorvatsku přichází šotolinová Sardinie. Navíc přichází i změna na místě spolujezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

16. května 2023 • 10:00

O prvním červnovém víkendu se uskuteční jeden z tradičně nejnáročnějších šotolinových podniků mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Italia Sardegna. Na italský ostrov ve Středozemním moři se vydávají také tři české posádky, jak ostatně naznačuje zveřejněný seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist