www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - IQ-Jänner Rallye

Poslední galerie z Jänneru

foto

2. února 2007 • 01:00

Těsně před startem Mogul Šumava Rallye Klatovy si můžete prohlédnout ještě jednu fotogalerii z úvodního podniku MMČR, kterým byla před třemi týdny Jänner Rallye. Autorem dnešních více než čtyřiceti snímků je náš spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Jänner Rallye 2007

foto

31. ledna 2007 • 08:40

Zahajovacím podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v rally byla o druhém lednovém víkendu rakouská Jänner Rallye. Dnes si můžete prohlédnout téměř 300 MB videí z tohoto podniku. Autorem snímků je náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Sýkorova stříbrná nedokončená

foto

30. ledna 2007 • 10:15

Ke svému prvnímu startu na velké soutěži MMČR si Jan Sýkora a Martina Škardová vybrali náročnou 25. IQ Jänner Rallye. Nelitovali, přestože již samotné seznamovací jízdy byly hodně dlouhé a náročné a soutěž jim dala také co proto.

žádný příspěvek celý článek »

Minaříkův testovací závod

foto

29. ledna 2007 • 01:00

Po krátké zimní přestávce se svého startu dočkal nový ročník Mezinárodního mistrovství ČR, který odstartoval o druhém lednovém víkendu v okolí rakouského Freistadtu. Oblíbená Jänner rally otevřela náš „velký“ šampionát již počtvrté a opět potvrdila, že je právem považována za jeden z nejlepších podniků, patřících do českého kalendáře.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Levora na IQ Jänner Rallye

foto

23. ledna 2007 • 12:00

Na IQ Jänner Rallye jsem startoval vůbec poprvé. Se Standou jsme dorazili do Rožmberka už v neděli dopoledne. Ubytovali jsme se v rodinném penzionu Adler a vyrazili poprvé za hranice. Vyzvedli jsme si itineráře a zároveň si i prošli nějakou tu uličku ve Freistadtu.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Vodička nejen o Jänneru

foto

23. ledna 2007 • 05:00

Robert Vodička a Pavel Dobiš se na IQ Jänner Rallye objevili na startu soutěže MMČR po několikaměsíční pauze. Naposledy jsme je viděli v uplynulé sezóně na Rallye Český Krumlov. Tam premiérově startovali se žlutou příluckou felicií a bojovali až do poslední rychlostní zkoušky o třetí místo ve třídě A5. Jejich snahu však zakončila havárie.

žádný příspěvek celý článek »

Jänner rallye - komentář AutoSport.CZ

foto

21. ledna 2007 • 19:00

S napětím očekávaná sezóna 2007 odstartovala o druhém lednovém víkendu v nádherném prostředí severo – rakouského města Freistadt. Populární Jänner rally otevřela náš mezinárodní seriál už počtvrté, a i přesto, že letos postrádala jindy obvyklý sníh a led, čekala na posádky i diváky opět velmi kvalitní soutěž, která přilákala na start velmi zajímavou mezinárodní konkurenci.

příspěvků: 11 celý článek »

Smolné Vaňáčovo vystoupení v Rakousku

foto

19. ledna 2007 • 07:50

Až překvapivě snadno Jan Vaňáč porážel konkurenci ve své třídě na úvodním podniku GA MMČR na rakouské IQ-Jänner-Rallye. Nakonec mu ale ani dvouminutový náskok nepomohl k vítězství. Po malé jezdecké chybě musel do superrally, která mu zachránila alespoň body za čtvrté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Milana Lišku utrápila technika

foto

18. ledna 2007 • 08:40

Rakouská Jänner rally již tradičně zahajovala Mezinárodní mistrovství České republiky rally. Na startu nechyběla ani posádka Klub Fox Racing Teamu ve složení Milan Liška - Jaroslav Vosádka. Cestu za prvními body sezony plzeňskému jezdci zkřížila stávkující technika.

příspěvků: 1 celý článek »

Další fotogalerie z Jänner Rallye

foto

18. ledna 2007 • 03:30

Můžete si prohlédnout další sérii fotografií ze zahajovacího podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky, Jänner Rallye. Autorem dnešní více než čtyřicítky snímků je náš stálý spolupracovník Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Hlach na Jänner Rallye

foto

18. ledna 2007 • 03:00

Letošní IQ Jänner Rally byla hodně těžkou, ale zároveň krásnou soutěží. Vše začalo nedělním ránem 11. ledna, kdy jsme se s Fandou vydali do Freistadtu zaregistrovat a vyzvednout itineráře. Tam nastal první velký problém.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow racing na Jänner Rallye

foto

18. ledna 2007 • 02:00

Jako již tradičně českou rallyovou sezonu zahájila Jänner Rallye na které nechyběl ani Jaromír Tarabus se Suzuki Ignis S1600. Celé zápolení o cenné minutky začalo již ve čtvrtek, kde Míra dobře obul své bílé Suzuki a v oblíbené tmě si soutěž rozjel osmnáctým místem celkově.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada zahájil prvenstvím v Rakousku

foto

18. ledna 2007 • 01:00

Posádka Martin Rada a Roman Petr s vozem Alfa Romeo 147 se na závěrečném podniku MMČR 2006 v rallye v okolí Příbrami rozloučila se sezonou zlatem ve skupině N3 a zlato ji patřilo rovněž na víkendové Jänner rallye 2007 v Rakousku.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trojan v Rakousku splnil očekávání

foto

17. ledna 2007 • 18:40

Na start úvodního podniku letošní soutěžácké sezony, tedy jubilejní 25. IQ Jänner Rallye, se postavily také posádky týmu Rallye Sport Promotion. S jasným cílem zaútočit na body přijeli do Freistadtu zkušení Karel Trojan s Petrem Řihákem na Lanceru Evo 9.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye

foto

15. ledna 2007 • 21:00

Můžete si prohlédnout další sérii fotografií ze zahajovacího podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky, Jänner Rallye. Autorem více než padesátky snímků je náš stálý spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

toplist