www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 23 - Rally Serras de Fafe

Fotogalerie z Rally Serras de Fafe od Svena Kolluse

foto

28. března 2023 • 09:00

Zahajovacím podnikem letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích byla skoro již tradičně rozblácená šotolinová Rally Serras de Fafe. Na špičkově obsazenou soutěž na východ od města Porto se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus, prostřednictvím jehož snímků si můžete tuto soutěž připomenout.

žádný příspěvek celý článek »

Pirelli se spojuje s českým juniorským mistrem Evropy v rally

foto

27. března 2023 • 10:00

Pirelli a Filip Mareš – to je nové spojení v tuzemském i evropském rally závodění. Světoznámá značka pneumatik chce podpořit nadějného jezdce v jeho plánu posunout se sportovně na co nejvyšší příčky v závodech rally. Smlouva je podepsána do konce roku s očekávaným prodloužením i do další sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Serras de Fafe od Vandraq Studia

foto

24. března 2023 • 16:00

Zahajovacím podnikem letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích byla skoro již tradičně rozblácená šotolinová Rally Serras de Fafe. Na špičkově obsazenou soutěž na východ od města Porto se vydali i naši kolegové z Vandraq Studia, prostřednictvím jejichž snímků si můžete tuto soutěž připomenout.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězem Rally Serras de Fafe se štěstím Hayden Paddon

foto

16. března 2023 • 12:00

Vítězem zahajovacího podniku letošního mistrovství Evropy, kterým byla portugalská Rally Serras de Fafe, se stal novozélandský jezdec Hayden Paddon, který tak úspěšně zahájil svou kampaň za titulem mistra Evropy. Vítězství mu ale tak trochu spadlo do klína, když do té doby překvapivě vedoucí Fin Mikko Heikkilä dostal na poslední zkoušce defekt.

žádný příspěvek celý článek »

Mistrovství Evropy 2023 slibuje napínavou podívanou

foto

8. března 2023 • 09:00

Po slabším ročníku 2022 způsobeném následky covidových restrikcí a nejistotou po změně promotéra se úroveň mistrovství Evropy vrací na špičkovou úroveň. Ba co víc, jak naznačuje seznam přihlášených na první závod, který odstartuje již koncem tohoto týdne v portugalském Fafe, máme se letos skutečně nač těšit.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Serras de Fafe

foto

27. února 2023 • 20:15

Dnes byl konečně zveřejněn tolik očekávaný seznam přihlášených posádek na první závod letošního mistrovství Evropy, který letos ponese nesmyslně dlouhý název Rally Serras de Fafe, Felgueiras, Boticas, Vieira do Minho e Cabeceiras de Basto. Na zveřejněném seznamu najdeme mezi 45 speciály Rally2 také dvě posádky z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist