www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 23 - Rally Poland (JERC)

Filip Mareš: Letošní evropa je řežba!

foto

14. června 2023 • 16:00

Závody jako řemen. Asi těžko bychom hledali výstižnější označení pro dosavadní průběh evropského šampionátu v rally (ERC), který po letech útlumu vstal z popela a těší se jezdecké sestavě jako už dlouho ne. Potěšující je, že své zástupce "v první linii" má i Česká republika. Filip Mareš s Radovanem Buchou se zařadili k pravidelným uchazečům o první desítku a na posledních dvou závodech nasbírali první body.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Poland od Svena Kolluse

foto

14. června 2023 • 12:00

Ještě jednou se vrátíme ke třetímu dílu letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, kterou byla tradiční šotolinová soutěž Rally Poland. K našim severním sousedům se do oblasti Mazurských jezer vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus, prostřednictvím jehož snímků si můžete tuto soutěž připomenout.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Překvapivým vítězem Rally Poland se stal Martins Sesks

foto

22. května 2023 • 22:00

Po velmi krátké pauze pokračuje mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Na posádky nyní čeká trojice rychlých asfaltových podniků, přičemž ten první z nich startuje již dnes. Je jím Rally Poland, která se opět pojede na písečných rychlostních zkouškách v okolí Mazurských jezer. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Poland

foto

17. května 2023 • 16:00

Již na konci tohoto týdne bude pokračovat seriál mistrovství Evropy. Ten nyní zahajuje trojzávodem na rychlých šotolinách. Tím prvním v sérii bude Orlen Rally Poland, který se uskuteční na tradičních tratích v okolí Mazurských jezer. A jak naznačuje seznam přihlášených posádek, bude se nač dívat.

žádný příspěvek celý článek »

toplist