www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 23 - Royal Rally of Scandinavia (JERC)

Fotogalerie z Royal Rally of Scandinavia od Svena Kolluse

foto

26. července 2023 • 10:00

Ještě jednou se vrátíme k pátému dílu letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, kterou byla premiérově švédská soutěž nesoucí název Royal Rally of Scandinavia. Na šotolinový závod se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus, prostřednictvím jehož snímků si můžete tuto soutěž připomenout.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Premiérovou Royal Rally of Scandinavia opanoval domácí Oliver Solberg

foto

8. července 2023 • 21:00

Oliver Solberg se po nějakém čase vrátil za volant rodinného Volkswagenu Polo Gti R5 a opanoval domácí soutěž Royal Rally of Scandinavia, která byla poprvé v historii zařazena do kalendáře mistrovství Evropy. Jediný, kdo dokázal ze švédským mladíkem držet krok byl Hayden Paddon, který nakonec skončil na druhém místě. Na stupně vítězů je doprovodil Martins Sesks.

žádný příspěvek celý článek »

Šotolinová mise vstupuje do závěrečné třetiny

foto

3. července 2023 • 17:00

Zatímco účastníci českého mistrovství se v Hustopečích radovali z každého kilometru stráveného na šotolině, na Filipa Mareše s Radkem Buchou jich na lotyšské Tet Rally Liepaja čekaly necelé dvě stovky. Pro reprezentanty týmu ACCR Entry Engineering se jednalo o druhou část jejich aktuálního šotolinového „trojboje“, který vyvrcholí o druhém červencovém víkendu ve Švédsku.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Royal Rally of Scandinavia

foto

28. června 2023 • 19:30

Na konci příštího týdne se uskuteční historicky první ročník Royal Rally of Scandinavia zařazené do seriálu mistrovství Evropy. Podnik, jenž se pojede na bývalých tratích MS a za organizace původního světového pořadatele dnes zveřejnil seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist