www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 23 - Rally Hungary (JERC)

Fotogalerie z Rally Hungary od Svena Kolluse

foto

23. listopadu 2023 • 14:00

Ještě jednou se vrátíme k závěrečnému dílu letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Hungary, který se jel naposledy na asfaltových rychlostních zkouškách v okolí proslulé vinařské oblasti Tokaj. Průběh tohoto podniku si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního kolegy Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Každou RZ jsme brali jako nový závod a bojovali jsme do posledního metru

foto

22. listopadu 2023 • 12:00

Třikrát na startu, třikrát v cíli. Tak by znělo stručné shrnutí posledních tří soutěží, kterých se Filip Mareš s Radovanem Buchou zúčastnili. Přesto se jejich hodnocení neobejde bez hořkosladkých pocitů. Reprezentanti stáje ACCR Entry Engineering dokázali ve všech třech případech bojovat o nejrychlejší časy a ukazovat svůj progres, ke kýženému výsledku jim však vždy chyběl kus štěstí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hungary od Vandraq Studia

foto

17. října 2023 • 12:00

Je to již týden, co se uskutečnil závěrečný díl letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Hungary, který se jel naposledy na asfaltových rychlostních zkouškách v okolí proslulé vinařské oblasti Tokaj. Na soutěž se vydali i naši kolegové z Vandraq Studia, prostřednictvím jejichž snímků si můžete tuto soutěž připomenout.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn nebude chybět na startu CER

foto

16. října 2023 • 09:00

Na premiérový start, kdy do České republiky zavítá podnik mistrovství světa, se pilně připravuje i Filip Kohn. Dvacetiletý jezdec má v letošní sezoně za sebou již pět startů na světových soutěžích. I když se jedná o rok, kdy mladý jezdec sbírá zkušenosti, už se mu podařilo získat 3. místo ve třídě RC3. To bylo při posledním světovém startu ve Finsku.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězem Rally Hungary se stal Mads Ostberg

foto

10. října 2023 • 20:00

V nezvyklém termínu na začátku října ukončila letošní ročník mistrovství Evropy Rally Hungary. Téměř po celou dobu kraloval domácí jezdec Miklós Csomós, na předposlední rychlostní zkoušce však havaroval a přenechal tak prvenství Madsi Ostbergovi, který si tak pojistil třetí příčku ve celém šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Hungary

foto

3. října 2023 • 10:00

V těchto dnech byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na závěrečný podnik letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Hungary. Peloton ME se vrací do Maďarska po jednoroční pauze, nejspíše na dlouhou dobu naposledy se vydá na východ do města Nyíregyháza. Na startu uvidíme i početné zastoupení českých pilotů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist