www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 23 - Kowax Valašská Rally ValMez (MČR+ERT)

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Rallyservice.cz

foto

18. dubna 2023 • 14:00

O předminulém víkendu konečně začala tuzemská soutěžácká sezóna. Zahajovacím podnikem byla jako již tradičně Kowax Valašská Rally ValMez, která tentokrát kromě tradičních rychlostních zkoušek v okolí Valašského Meziříčí zamířila i do Vítkovic. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Radima Pustějovského

foto

12. dubna 2023 • 16:00

O předminulém víkendu konečně začala tuzemská soutěžácká sezóna. Zahajovacím podnikem byla jako již tradičně Kowax Valašská Rally ValMez, která tentokrát kromě tradičních rychlostních zkoušek v okolí Valašského Meziříčí zamířila i do Vítkovic. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Radima Pustějovského.

žádný příspěvek celý článek »

David Štefan vstoupil do sezony vítězně

foto

9. dubna 2023 • 14:00

Na první závod v letošní sezoně vyrazila do Valašského Meziříčí také dvojice David Štefan - Ondřej Vichtora. Na 41.Kowax Valašské rally ValMez 2023, po dvoudenním zápolení a nepřízni počasí, těžkými tratěmi a silnými soupeři, vybojovala posádka vítězství ve třídě, ve dvoukolkách, mezi Čechy byla absolutně 13. a v rámci hodnocení ERT pak obsadili kluci 11. příčku.

žádný příspěvek celý článek »

V Česku odstartoval Toyota Yaris Cup

foto

8. dubna 2023 • 08:00

Na začátku dubna v rámci Valašské Rallye odstartoval prvním závodem oficiální pohárový seriál Toyota Yaris Cup, který je součástí Mistrovství ČR v rallye. Pohár se letos uskuteční v rámci dalších sedmi tuzemských rallyeových podniků. Dalším závodem bude 21. až 23. dubna Rallye Šumava Klatovy.Promotérem poháru je společnost X Shift Gearboxes.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Iva Prieložného

foto

6. dubna 2023 • 08:00

O uplynulém víkendu konečně začala tuzemská soutěžácká sezóna. Zahajovacím podnikem byla jako již tradičně Kowax Valašská Rally ValMez, která tentokrát kromě tradičních rychlostních zkoušek v okolí Valašského Meziříčí zamířila i do Vítkovic. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Valaška pro Mareše za plný, ale s dramatickým rozhodnutím

foto

5. dubna 2023 • 18:00

O tři desetiny sekundy blíže zlatu. I tak by mohl vypadat titulek hodnotící vystoupení Filipa Mareše a Radovana Buchy na úvodní soutěži letošního PSG Mistrovství ČR v rally, kterou byla Kowax Valašská rally.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem obhájili loňské vítězství na Valašsku

foto

5. dubna 2023 • 16:00

EuroOil team s plzeňskou posádkou Václav Pech jun. - Petr Uhel na voze Ford Focus WRC vyhráli úvodní podnik MČR Valašskou Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub Jirovec na Valašské rally těsně za TOP 10

foto

5. dubna 2023 • 15:00

Úspěšně vstoupili do nové sezony také Jakub Jirovec s Petrem Jindrou juniorem. Na úvodním podniku PSG Mistrovství České republiky v rallyve Valašském Meziříčí obsadila mladá posádka 12. místo v absolutní klasifikaci, mezi Čechy byla jedenáctá a vítězství si kluci připsali ve třídě RGT.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Dalibora Benycha

foto

5. dubna 2023 • 11:00

O uplynulém víkendu konečně začala tuzemská soutěžácká sezóna. Zahajovacím podnikem byla jako již tradičně Kowax Valašská Rally ValMez, která tentokrát kromě tradičních rychlostních zkoušek v okolí Valašského Meziříčí zamířila i do Vítkovic. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský nebyl doma prorokem

foto

5. dubna 2023 • 10:00

Boj Auto Podbabská Škoda MOL týmu o pódiové umístění trval minulou sobotu a neděli na Valašské rally jen tři rychlostní vložky. Dominik Stříteský musel po výletu mimo trať ve čtvrté rychlostní zkoušce odstoupit a pokračoval druhý den pouze podle pravidel super rally.

žádný příspěvek celý článek »

Samohýl Škoda Team zažil tři závodní víkendy v řadě

foto

5. dubna 2023 • 09:00

Posádka Samohýl Škoda Teamu Adam Březík – Ondřej Krajča vstoupila při Valašské rally ValMez do letošního českého šampionátu šestým místem. O lepší výsledek ji připravil defekt pneumatiky už ve druhé rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký začal sezónu stejně jako loni

foto

5. dubna 2023 • 08:00

Jan Kopecký s Janem Hlouškem vstoupili do letošní sezóny podobně, jako do té loňské. Posádka Agrotec Škoda Rally Teamu obsadila na náročné Kowax Valašské rally Valmez třetí místo absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Jantar Team bojoval úspešne na troch podujatiach v troch štátoch naraz

foto

4. dubna 2023 • 13:00

Slovensko-český Jantar Team má za sebou neuveriteľný víkend, v ktorom bojoval hneď na troch podujatiach, navyše v troch samostatných štátoch. A všade sa jeho jazdcom darilo.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Pech s Uhlem vítězi 41. Kowax Valašské rally ValMez (+ ohlasy)

foto

3. dubna 2023 • 19:55

Letošní 41. ročník Kowax Valašské rally ValMez 2023 je minulostí. Loňské absolutní prvenství v samotném závěru soutěže těsně uhájila dvojice Václav Pech - Petr Uhel na Fordu Focus WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vstupuje do sezóny se Škodou Fabií RS Rally2

foto

30. března 2023 • 19:30

Spolupráce mezi Janem Kopeckým a Agrotec Škoda Rally Teamem pokračuje i po dvou veleúspěšných sezónách. Ty byly pokaždé korunovány ziskem domácího mistrovského titulu. Ze 14 společných startů jich hned 10 skončilo vítězstvím v absolutní klasifikaci. Není proto divu, že Jan Kopecký bude reprezentovat barvy Agrotec Škoda Rally Teamu i v sezóně 2023.

žádný příspěvek celý článek »

toplist