www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 23 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

Robert Čaloun: Kdo jednou zkusí, ten rally propadne…

foto

18. května 2023 • 11:00

V seznamu přihlášených na českokrumlovskou soutěž je se startovním číslem 36 zapsán Robert Čaloun. Osmačtyřicetiletý jezdec má tento závod doslova za komínem, ale až letošní start bude zde jeho prvním. Proč tomu tak je, jsme se vypravili zjistit.

žádný příspěvek celý článek »

Skvělé zážitky ze Šumavy kazila Kopáčkovi sporná penalizace

foto

16. května 2023 • 12:00

Václav Kopáček s Petrem Pickou obsadili s vozem Ford Fiesta R5 při letošní Rallye Šumava Klatovy výtečnou pátou příčku a posunuli se tak do první desítky průběžného pořadí národního šampionátu. Náročnou dubnovou soutěž dokončili bez problémů s technikou i bez jakýchkoliv krizových situací.

žádný příspěvek celý článek »

Kryštof Zpěvák hlási predčasný koniec sezóny

foto

9. května 2023 • 11:00

Mnohokrát si človek v živote niečo naplánuje, no vplyvom ďalších udalostí musí svoje rozhodnutie prehodnotiť. Tak ako Kryštof Zpěvák, ktorý musí neplánovane ukončiť tohtoročnú rally sezónu.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš s Radkem Buchou nepolevují

foto

3. května 2023 • 23:00

Přestože české mistrovství letos není pro Filipa Mareše s Radovanem Buchou hlavní prioritou, po možnosti odstartovat na 57. ročníku Rallye Šumava Klatovy skočili bez váhání. Svému záměru neopustit čelo tabulky bez boje dostáli se ctí a znovu byli jedinými, kdo s výjimkou dvojice Václav Pech – Jan Kopecký nakoukl mezi vítěze jednotlivých „erzet“. Oproti „Valašce“ jim však tentokrát chyběl potřebný kousek štěstí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Rallyservice.cz

foto

2. května 2023 • 08:00

Po měsíční pauze pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích na rychlostních zkouškách v okolí Klatov, kde se uskutečnil další ročník populární Rallye Šumava Klatovy. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Jörga Ullmanna

foto

28. dubna 2023 • 14:00

Po měsíční pauze pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích na rychlostních zkouškách v okolí Klatov, kde se uskutečnil další ročník populární Rallye Šumava Klatovy. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský - stabilitou ke třetímu místu na Šumavě

foto

28. dubna 2023 • 12:00

Letošní Rally Šumava Klatovy měla celému týmu spravit chuť po Valašce, kde relativně drobné poškození vozu zabránilo nasbírat důležité body do PSG Mistrovství ČR. V loňském roce navíc obsadil Dominik s Jirkou na Šumavě druhé místo v absolutní klasifikaci, bylo tedy co obhajovat.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub Jirovec: První Čínov jsem jel na maximum

foto

28. dubna 2023 • 11:00

Dvě rychlostní zkoušky při letošní Rally Šumava výrazně ovlivnily výsledek posádky Jakub Jirovec – Petr Jindra junior. Po té první měli kluci úsměv od ucha k uchu, po poslední přišlo lehké zklamání.

žádný příspěvek celý článek »

Úvodní podnik Peugeot Rally Cupu vyhrál Jakub Talaš

foto

28. dubna 2023 • 09:00

Už je to pár let, kdy v seriálu Peugeot Rally Cup startoval Jan Talaš. Rodinnou „dvěstěosmičku“ má stále na dílně a občas ji půjčí svému mladšímu bratrovi Jakubovi, jehož doménou jsou především motokáry. Kuba si však rozumí i s plechovým autem a domácí Šumavu vyhrál s náskokem bezmála jeden a půl minuty před Miroslavem Čížem.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Šumava Klatovy: Premiérový vavřín pro Arnošta

foto

28. dubna 2023 • 08:00

Devátý ročník Čermák a Hrachovec Adam Cupu odstartoval mistrovskou Rally Šumava Klatovy. Mezi čtyřmi posádkami brali premiérové pohárové prvenství Tomáš Arnošt s Františkem Kubů. Naopak obhájce prvenství Jakub Jančík skončil vinou defektu až poslední, přesto během závodu nasbíral šest bonusových bodů za vítězství v rychlostních zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Enge ukázal na Šumavě možnosti nové Toyoty GR Yaris

foto

27. dubna 2023 • 13:00

Sourozenecká dvojice Tomáš Enge/Lucie Engová zanechala na právě skončené Rallye Šumava Klatovy silný dojem, přestože do cíle nedorazila. Co se přihodilo?

žádný příspěvek celý článek »

Samohýl Škoda Team obhájil loňské pozice

foto

27. dubna 2023 • 10:00

Ani defekty v závěru Rally Šumava Klatovy nepřipravily posádku Samohýl Škoda Teamu o celkové čtvrté místo v cíli druhého závodu českého šampionátu v rally. Adam Březík s Ondřejem Krajčou tím vyrovnali loňské umístění. To je vyneslo na průběžnou třetí příčku v průběžném hodnocení.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem vyhráli Šumavu

foto

27. dubna 2023 • 09:00

EuroOil team s posádkou Václav Pech jun. - Petr Uhel na voze Ford Focus WRC těsně zvítězili na 57. Rallye Šumava v Klatovech.

žádný příspěvek celý článek »

Boj do posledního metru

foto

26. dubna 2023 • 16:00

Obrovský souboj o vítězství svedla posádka Agrotec Škoda Rally Teamu Jan Kopecký – Jan Hloušek na Rallye Šumava Klatovy. S vozem Škoda Fabia RS Rally2 nakonec skončila těsně druhá.

žádný příspěvek celý článek »

Jantar Teamu a jeho posádke chýbali do cieľa Šumavy dve rýchlostné skúšky

foto

26. dubna 2023 • 15:00

Výborne rozbehnutá súťaž sa v priebehu sekundy zmenila na veľmi smolnú, keď v desiatej rýchlostnej skúške posádka Jantar Teamu Rallye Šumava po prejazde cieľom havarovala.

žádný příspěvek celý článek »

toplist