www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 23 - Rallye Český Krumlov (MČR+ERT)

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Rallyservice.cz

foto

27. května 2023 • 14:00

O minulém víkendu pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích v jižních Čechách, kde se uskutečnil jubilejní padesátý ročník populární Rallye Český Krumlov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Sezona prozatím jako na horské dráze, Dominik Stříteský Krumlov nedokončil

foto

26. května 2023 • 18:00

Rallye Český Krumlov patří právem mezi nejoblíbenější podniky v seriálu PSG Mistrovství ČR. Nádherné tratě, vynikající organizace a velký zájem diváků z ní dělají opravdový sportovní svátek. Svátkem je i pro Dominika Stříteského a Auto Podbabská Škoda MOL tým. Po úspěšné Rally Šumava Klatovy proběhl v týdnu před Krumlovem test zaměřený na detailní naladění týmové Fabie Rally2 na jihočeské tratě.

žádný příspěvek celý článek »

René Dohnal zvítězil na jubilejním Krumlově

foto

25. května 2023 • 15:00

Jubilejní 50. ročník Rallye Český Krumlov přilákal davy fanoušků a příznivců rallye, což bylo vidět zejména na českobudějovickém výstavišti. Osm posádek Peugeot Rally Cupu se postavilo na start této populární jihočeské soutěže a sedm závod dokončilo. Po delší pauze startovali také předloňští vítězové René Dohnal a Roman Švec, kteří svůj návrat oslavili prvním místem v cupu i ve dvoukolkách.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Iva Prieložného

foto

25. května 2023 • 14:00

O uplynulém víkendu pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích v jižních Čechách, kde se uskutečnil jubilejní padesátý ročník populární Rallye Český Krumlov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub Jirovec: První start s R5 mi přinesl spoustu krásných zážitků

foto

24. května 2023 • 21:00

Jakub Jirovec si na českokrumlovských rychlostních zkouškách odbyl premiéru s vozem R5. První start mohl mít hodně sladkou příchuť, nebýt defektu. I přes tento smolný moment hodnotí mladý plzeňský jezdec třetí letošní start velice kladně.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký na Krumlově přepisoval rekordy

foto

24. května 2023 • 15:00

Jubilejní 50. ročník Rallye Český Krumlov ovládla posádka Agrotec Škoda Rally Teamu Jan Kopecký – Jan Hloušek. Vítězství se ale nerodilo lehce.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem tentokrát nezvítězili

foto

23. května 2023 • 15:00

Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. - Petr Uhel s vozem Ford Focus WRC nedokončila jubilejní 50. Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Po domácí radosti přišlo krumlovské zklamání

foto

23. května 2023 • 14:00

Květnové výsledky Samohýl Škoda Teamu bohužel připomínají nevyzpytatelné jarní počasí. Na deštivém Rallysprintu Kopná dokázali Adam Březík s Ondřejem Krajčou absolutně zvítězit, na polojasné Rallye Český Krumlov cíl nespatřili. Smutnit mohli hlavně z faktu, že odstupovali z druhého místa absolutní klasifikace...

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jan Kopecký s Janem Hlouškem vítězi 50. Rallye Český Krumlov

foto

21. května 2023 • 17:00

V polovině května pokračuje mistrovství České republiky v automobilových soutěžích dalším podnikem, kterým je tradiční Rallye Český Krumlov slavící letos jubilejní ročník. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil team čeká jubilejní Krumlov

foto

18. května 2023 • 17:00

Seriál MČR v rallye má o víkendu na programu další závod. Tentokrát se závodníci vydají na jih Čech, kde se odehraje 50 ročník oblíbené Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Do Českého Krumlova po čtyřleté přestávce

foto

18. května 2023 • 15:00

Po dlouhých čtyřech letech se tým ACCR Racing21 vrací na tradiční soutěž českého šampionátu Rallye Český Krumlov. Na start letošního ročníku jsou přihlášené jeho dva historické soutěžní vozy. S Toyotou Celica GT-Four ST165 se podle očekávání představí posádka Vojtěch Štajf – Vladimír Zelinka a Ford Fiesta XR2 Mk1 bude v rukách dvojice Jan Bejvl – Jan Hlista.

žádný příspěvek celý článek »

Z náměstí Svornosti na proměněné erzety

foto

17. května 2023 • 10:00

50. ročník Rallye Český Krumlov klepe na dveře a jeho program už je znám. Soutěž odstartuje v pátek 19. 5. 2023, premiérově přímo z náměstí Svornosti, které je samým středem historického centra úchvatného města, zvaného někdy také Perla na Vltavě.

žádný příspěvek celý článek »

Jubilejní Krumlov přivítá opravdové legendy

foto

18. dubna 2023 • 08:00

Již jen pár týdnů chybí do startu jubilejní 50. Rallye Český Krumlov, která o víkendu 19. a 20. května 2023 přivítá celou domácí špičku posádek soudobých i historických vozů, soutěž je tradiční součástí jejich národních šampionátů. Už teď je ale zřejmé, že v letošním květnu bude účast na jihu Čech ještě mnohem pestřejší, očekává se totiž i nadprůměrná účast zahraničních hostů.

žádný příspěvek celý článek »

Květen 2023 = 50. ročník Rallye Český Krumlov

foto

25. ledna 2023 • 09:00

Kalendář se nám překlopil do nového roku, a to vždy značí nové výzvy, ale i nová výročí. A právě velmi významné jubileum čeká oblíbenou Rallye Český Krumlov, která pojede o víkendu 19. a 20. května 2023 svůj již 50. ročník. V jeho rámci se chystá bohatý doprovodný program, který začal už prezentací na nedávné rakouské Jänner rallye ve Freistadtu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist