www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 23 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR)

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Rallyservice.cz

foto

28. června 2023 • 13:00

O třetím červnovém víkendu pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích na Moravě, když se na jih od Brna uskutečnila tradiční Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Dva rozdílné poločasy Kuby Jirovce v Hustopečích

foto

23. června 2023 • 13:00

Další úspěšnou rally mají za sebou mladící hájící barvy plzeňského Inveltu. Jakub Jirovec a Petr Jindra se Škodou Fabia R5 absolvovali rally mezi vinicemi. Po skvěle zajeté páteční etapě, přišly v sobotu jezdecké chyby. Přesto je konečné 11. místo absolutně hodně slušným výsledkem.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečská detektivka Dominika Stříteského

foto

23. června 2023 • 10:00

Letošní Agrotec Petronas Rally Hustopeče měla být pro Auto Podbabská Škoda MOL team možností, jak si napravit chuť po Krumlově. Tomu odpovídala i příprava, byť proběhla po lehkým časovým tlakem a nepodařilo se stihnout větší test. Zejména první den, který se odjel za normálních, tedy nikoliv „hustopečských“ teplot, to bylo vidět na výsledcích.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Dalibora Benycha

foto

21. června 2023 • 19:00

O uplynulém víkendu pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích na Moravě, když se na jih od Brna uskutečnila tradiční Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečský déšť spláchl bronzové ambice

foto

21. června 2023 • 18:00

Adam Březík s Ondřejem Krajčou zakončili víkendovou Agrotec Petronas rally na čtvrtém místě absolutní klasifikace. Posádce Samohýl Škoda Teamu chyběly k třetímu místu 3,1 sekundy.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cupu v Hustopečích vévodil David Štefan

foto

21. června 2023 • 17:00

Seriál Peugeot Rally Cup je po 18. ročníkuAgrotecPetronasRally v polovině letošní sezóny. Jihomoravskou soutěž opanovala posádka David Štefan a Ondřej Vichtora. Tato dvojice dokázala zvítězit v deseti rychlostních zkouškách z celkového počtu dvanácti testů. Pouze dvakrát ji dokázal překonat Robert Hordossy se Štěpánem Palivcem.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký v Hustopečích po boji druhý

foto

21. června 2023 • 16:00

Už tradiční napínavé souboje o vítězství nabídla jihomoravská Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Pro posádku Agrotec Škoda Rally Teamu Jan Kopecký – Jan Hloušek šlo o domácí soutěž a na start šla s odhodláním poprat se o vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Iva Prieložného

foto

21. června 2023 • 15:00

O uplynulém víkendu pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích na Moravě, když se na jih od Brna uskutečnila tradiční Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězem letošních Hustopečí se stal po strhujícím souboji Václav Pech (+OHLASY)

foto

20. června 2023 • 18:00

Po loňské výhře reprezentantů domácí stáje Agrotec Škoda Rally Team se vítězný pohár tentokrát stěhuje do Plzně. Václav Pech s Petrem Uhlem předvedli drtivý finiš, opanovali čtyři ze šesti sobotních rychlostních zkoušek a zařadili do svojí sbírky páté hustopečské vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Auto Podbabská Škoda MOL tým před Hustopečemi

foto

15. června 2023 • 09:00

Agrotec Petronas Rally je proslulá svým kompaktním formátem a neobvykle vysokým podílem šotoliny, který letos ještě narostl. Protože Jižní Morava je známa svou pohostinností a pořadatelé rally jsou nejen zkušení, ale i vstřícní, patří Hustopeče mezi nejoblíbenější rally.

žádný příspěvek celý článek »

Sobota s větším zastoupením pověstné šotoliny

foto

13. června 2023 • 15:00

Druhá etapa Agrotec Petronas rally je postavena v podobném formátu jako v pátek, na třech rychlostních zkouškách. Posádky je absolvují dvakrát (celkem 80,82 km). Sobotní den nabídne větší porci šotolinových úseků, které „rally mezi vinicemi“ proslavily.

žádný příspěvek celý článek »

Pátek v Hustopečích s tradičními taháky a novinkou

foto

13. června 2023 • 14:00

Dvě etapy, čtyři sekce, takový je letošní formát Agrotec Petronas rally. V každé sekci posádky absolvují tři rychlostní zkoušky. Po pátečním startu 16. června po 17. hodině soutěžící vyrazí na úseky Vlčí dolina – Kurdějov, Martinice – Šitbořice a Boleradice – Němčičky. Ve druhých průjezdech už za světel přídavných ramp.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil team čeká rallye mezi hustopečskými vinicemi

foto

13. června 2023 • 12:00

Mistrovství České republiky v rallye čeká další dějství tentokrát na jihu Moravy. Vinařský kraj v okolí Hustopečí přivítá soutěžní posádky již po osmnácté. Soutěž specifická rychlostními zkouškami mezi vinohrady je v českém šampionátu trošku exotická, ale svým zvláštním charakterem velice oblíbená. Na startu nebude chybět ani posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel na Fordu Focus WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Petronas rally s necelou stovkou posádek

foto

8. června 2023 • 13:00

Poslední dny a hodiny odpočítáváme na oficiálních stránkách Agrotec Petronas rally do startu 18. ročníku hustopečské soutěže. Podnik Zóny střední Evropa, českého šampionátu v rally a v rally historických automobilů odstartuje v pátek 16. června 2023 po 17. hodině. Fanoušci se mohou těšit na necelou stovku účastníků (96 přihlášek).

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Agrotec Petronas Rally Hustopeče

foto

8. června 2023 • 00:01

Již koncem příštího týdne bude pokračovat mistrovství České republiky svým dalším podnikem, kterým bude v tradičním termínu uprostřed června jihomoravská Agrotec Petronas Rally Hustopeče. A jak naznačuje dnes zveřejněný seznam přihlášených posádek, bude se na náročných tratích v oblasti vinic nač koukat.

žádný příspěvek celý článek »

toplist