www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 23 - Bohemia Rally Mladá Boleslav (MČR)

Fotogalerie z Bohemia Rally Mladá Boleslav od Rallyservice.cz

foto

19. července 2023 • 10:00

O druhém červencovém víkendu pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích v okolí Mladé Boleslavi, kde se uskutečnil jubilejní padesátý ročník Bohemia Rally Mladá Boleslav. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bohemia Rally Mladá Boleslav od Jörga Ullmanna

foto

14. července 2023 • 11:00

O uplynulém víkendu pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích v okolí Mladé Boleslavi, kde se uskutečnil jubilejní padesátý ročník Bohemia Rally Mladá Boleslav. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský na Bohemce poprvé vítězný v absolutní klasifikaci

foto

14. července 2023 • 08:00

Jubilejní 50. Rally Bohemia nezůstala nic dlužná své pověsti atraktivní soutěže. Za spalujícího horka se na trati odehrál nevídaný souboj mezi devítinásobným mistrem republiky Janem Kopeckým a Dominikem Stříteským, jezdcem Auto Podbabská Škoda MOL týmu. Po téměř 142 kilometrech rychlostních zkoušek byl mezi nimi rozdíl pouhých 8 desetin sekundy.

žádný příspěvek celý článek »

Flatout Filipa Kohna v závěru Bohemky

foto

13. července 2023 • 14:00

Potřetí se postavil Filip Kohn na start Rally Bohemia a opět to byla soutěž se šťastným koncem. Letošní boleslavská soutěž nebyla jednoduchá, ale dvacetiletý příbramský jezdec se společně s Tomášem Střeskou dostali na konci rally do TOP 10.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem do cíle jubilejní Bohemky nedojeli

foto

13. července 2023 • 11:00

Slibně rozjetou 50. Rallye Bohemia posádka EuroOil teamu kvůli poruše motoru nedokončila. Dramatická přetahovaná o desetinky na čele závodu pokračovala i v Mladé Boleslavi. K tradičním rivalům Pechovi s Kopeckým se tentokrát přidal ještě mladý Dominik Stříteský.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Skála: Bohemka mi udělala velkou radost a co teď dál?

foto

12. července 2023 • 18:00

K padesátinám dali této soutěži její pořadatelé a s nimi pár bláznů výtečný dárek, který představoval start dvou exkluzivních aut ze světového šampionátu nedávné doby. Vozy Citroën C3 WRC a Ford Fiesta WRC v rukou Jana Skály a Jana Dohnala totiž vykouzlily úsměv na tváři snad každého fanouška rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bohemia Rally Mladá Boleslav od Iva Prieložného

foto

12. července 2023 • 14:00

O uplynulém víkendu pokračovalo mistrovství České republiky v automobilových soutěžích v okolí Mladé Boleslavi, kde se uskutečnil jubilejní padesátý ročník Bohemia Rally Mladá Boleslav. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Z Bohemie pro Březíka s Krajčou letošní maximum

foto

12. července 2023 • 13:00

Převahu vozů značky Škoda dokladovala na jubilejním padesátém ročníku Rally Bohemia i posádka Samohýl Škoda Teamu Adam Březík s Ondřejem Krajčou, kteří obsadili třetí příčku absolutní klasifikace. Na nepříliš oblíbeném závodě tak dosáhli nejlepšího letošního výsledku.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky Peugeot Rally Cupu ovládly na Bohemce hodnocení dvoukolek

foto

12. července 2023 • 12:00

Na jubilejní 50. Bohemia Rally Mladá Boleslav se konal také další podnik sedmého ročníku Peugeot Rally Cupu. Bohemka byla letošním čtvrtým závodem seriálu a do konce sezóny zbývají už jen dvě soutěže. V Mladé Boleslavi se z vítězství radoval David Štefan s Ondřejem Vichtorou. Tato dvojice vybojovala prvenství rovněž v hodnocení dvoukolek.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký: Tohle druhé místo mě mrzí nejméně ze všech druhých míst

foto

11. července 2023 • 17:00

Posádka Agrotec Škoda Rally Teamu Jan Kopecký – Jan Hloušek bojovala o vítězství na jubilejní 50. Rally Bohemia. I přes velkou snahu v závěru ji k vítězství nakonec chybělo jen 8 desetin vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Dominantní stíhací jízdou k lesku stříbrných pohárů

foto

11. července 2023 • 13:00

Po čtyřech letech se do soutěžního vozu týmu ACCR Racing21 opět posadila posádka Vojtěch Štajf – Veronika Havelková a jejich stíhací jízda s Toyotou Celica se stala ozdobou jubilejního 50. ročníku Bohemia Rally Mladá Boleslav v klasifikaci historických vozů. V cíli se mohli společně radovat z celkového druhého místa a vítězství v kategorii i třídě.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Překvapivým vítězem Bohemia Rally Mladá Boleslav se stal Dominik Stříteský

foto

9. července 2023 • 16:00

Dominik Stříteský s Jiřím Hovorkou překvapivě zvítězili v jubilejním padesátém ročníku Bohemia Rally Mladá Boleslav, když největšího favorita a bývalého továrního jezdce Škody Motorsport Jana Kopeckého porazili o osm desetin. Na bronzový piedestal na stupních vítězů vystoupal Adam Březík.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil team jede na jubilejní Bohemku

foto

7. července 2023 • 11:00

Mistrovství České republiky v rallye pokračuje pátým dějstvím tentokrát na slavné Rallye Bohemia, která při letošním ročníku slaví 50-tiny. Václav Pech jun. s Petrem Uhlem, kterým se podařilo po dramatickém souboji s Honzou Kopeckým zvítězit na předchozí rallye v Hustopečích, budou na startovní rampě s číslem 2 mezi jejími prvními gratulanty.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup startuje na jubilejní Bohemce

foto

7. července 2023 • 09:00

Jubilejní 50. výročí slaví středočeská a částečně severočeská Bohemia Rally Mladá Boleslav. Seriál Peugeot Rally Cupu končí v Mladé Boleslavi první polovinu letošní sedmé sezóny. Průběžné první místo drží po třech odjetých soutěžích David Štefan před Miroslavem Čížem a René Dohnalem.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký: Rally Bohemia je pro mě druhou domácí soutěží

foto

6. července 2023 • 08:00

Pro Agrotec Škoda Rally Team, za který Jan Kopecký s Janem Hlouškem již třetím rokem úspěšně startují, je domácí soutěží Rally Hustopeče. Z osobního hlediska pak bere Jan Kopecký za domácí Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

toplist