www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 23 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

Zveřejněn kalendář ERC, barumka se pojede opět v srpnu

foto

22. listopadu 2023 • 20:00

Světová rada Mezinárodní automobilové federace FIA schválila konečnou podobu kalendáře Mistrovství Evropy v rally (ERC) na rok 2024. Šampionát starého kontinentu čítá i v příštím roce osm podniků, které se uskuteční v osmi různých státech. Překvapivě se odjede pět soutěží na asfaltovém povrchu a pouze tři se uskuteční na šotolině.

žádný příspěvek celý článek »

Spojení Mareše a Moravy bude mít pokračování

foto

20. září 2023 • 18:00

Co se nepodařilo na červencové Rally di Roma Capitale, dokázali Filip Mareš s Radovanem Buchou napravit na jediné tuzemské automobilové soutěži zařazené do evropského seriálu (ERC) - Barum Czech Rally Zlín. Na jednom z nejlépe obsazených ročníků v historii slavné soutěže se od samého začátku drželi na bodovaných pozicích a do nedělního cíle přijeli jako pátí v hodnocení ERC a čtvrtí v klasifikaci domácího mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Svena Kolluse

foto

14. září 2023 • 10:00

Jedním z vrcholů tuzemské soutěžácké sezóny bývá každoročně na konci srpna Barum Czech Rally Zlín. Nejinak tomu bylo i v letošním roce, kdy se soutěž jela o týden dříve a provázelo ji nezvykle teplé počasí téměř bez jakýchkoliv srážek. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus: Barumka mě hodně bavila

foto

8. září 2023 • 16:00

Jaromír Tarabus bezesporu patří mezi velké osobnosti české rally. Svým startem na Barum Czech Rally Zlín udělal obrovskou radost mnoha fanouškům automobilových soutěží. Jeho souboj o celkové vítězství ve dvoukolkách byl ozdobou závodu. Míra nakonec vyšel z tohoto souboje jako druhý, ale svým výkonem rozhodně nezklamal.

žádný příspěvek celý článek »

Vyhlášena opět tradiční fotosoutěž při Barum Czech Rally Zlín

foto

5. září 2023 • 11:00

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti 52. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2023 opět tradiční fotosoutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Rallyservice.cz

foto

1. září 2023 • 08:00

Jedním z vrcholů tuzemské soutěžácké sezóny bývá každoročně na konci srpna Barum Czech Rally Zlín. Nejinak tomu bylo i v letošním roce, kdy se soutěž jela o týden dříve a provázelo ji nezvykle teplé počasí téměř bez jakýchkoliv srážek. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Dokud to dobře nedopadlo, ještě není konec

foto

30. srpna 2023 • 15:00

Start na nejpopulárnějším závodě u nás – Barum Czech Rally Zlín je snem každého závodníka. Nejinak tomu bylo i u Radka Jatela. Barumka je náročná svojí délkou tratí, její obtížností a mnohdy se k tomu všemu přidá ještě počasí. V letošním roce si Radek splnil další ze svých snů, i když vše neprobíhalo úplně podle jeho představ. Do Barum rally odstartoval s vozem Peugeot 208 R2 se kterým má nejvíce zkušeností. Na sedadlo spolujezdce usednul Zdeněk Omelka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Dalibora Benycha

foto

27. srpna 2023 • 16:00

Jedním z vrcholů tuzemské soutěžácké sezóny bývá každoročně na konci srpna Barum Czech Rally Zlín. Nejinak tomu bylo i v letošním roce, kdy se soutěž jela o týden dříve a provázelo ji nezvykle teplé počasí téměř bez jakýchkoliv srážek. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka nadále v ERC, podepsána nová smlouva s promotérem

foto

25. srpna 2023 • 18:30

Dvaapadesátý ročník Barum Czech Rally Zlín je úspěšně v cíli. Nečekaný dárek pro pořadatele a všechny fanoušky zlínské rally přišel na cílové rampě v podobě podpisu nové smlouvy s promotérem na nejbližší dva roky. Barum Czech Rally Zlín bude součástí Mistrovství Evropy v rally (ERC) i v následujících letech 2024 a 2025.

žádný příspěvek celý článek »

Perný boj Dominika Stříteského na Barumce

foto

25. srpna 2023 • 17:30

V letošní Barum Czech Rally se čeští jezdci neztratili, v první desítce jich bylo šest, zahraniční favorité na specifických tratích až na výjimky neuspěli. Pořadatelé připravili opět několik změn včetně nové rychlostní zkoušky Kateřinice, jejíž trať se velmi povedla a líbila se i posádce Auto Podbabská Škoda MOL týmu Dominik Stříteský-Jiří Hovorka.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub Jirovec odjížděl z Barumky naplněn krásnými dojmy

foto

25. srpna 2023 • 17:00

Spoustu krásných postřehů si domů odvezla ze zlínské Barum Czech Rally Zlín 2023 posádka Jakub Jirovec – Petr Jindra. Náročnou třídenní soutěž mladá dvojice dokončila na 16. místě v absolutní klasifikaci a mezi Čechy byli kluci devátí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Iva Prieložného

foto

25. srpna 2023 • 16:00

Jedním z vrcholů tuzemské soutěžácké sezóny bývá každoročně na konci srpna Barum Czech Rally Zlín. Nejinak tomu bylo i v letošním roce, kdy se soutěž jela o týden dříve a provázelo ji nezvykle teplé počasí téměř bez jakýchkoliv srážek. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký s Janem Hlouškem na Barumce opět úspěšní

foto

25. srpna 2023 • 13:00

Posádka Agrotec Škoda Rally Teamu Jan Kopecký – Jan Hloušek veze z náročné Barum Czech Rally Zlín titul v Mistrovství ČR v rally. Barum Czech Rally Zlín se tradičně jede v rámci Mistrovství Evropy, a tak byla startovní listina obohacena o mnoho výborných zahraničních jezdců usilujících o body do evropského šampionátu. Jan Kopecký ale také patřil k favoritům.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup na Barumce ovládl Jaromír Tarabus

foto

25. srpna 2023 • 11:00

Za velkého vedra a v obležení fanoušků proběhl dvaapadesátý ročník Barum Czech Rally Zlín. Atmosféra populární Barumky je naprosto výjimečná i v porovnání s ostatními evropskými podniky. Seriál Peugeot Rally Cup byl ve Zlíně zastoupen sedmi posádkami, které poměřily své síly s početnou evropskou konkurencí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Jörga Ullmanna

foto

22. srpna 2023 • 09:00

Vrcholem tuzemské soutěžácké sezóny bývá každoročně na konci srpna Barum Czech Rally Zlín. Nejinak tomu bylo i v letošním roce, kdy se soutěž jela o týden dříve a provázelo ji nezvykle teplé počasí téměř bez jakýchkoliv srážek. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist