www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 23 - Silmet Rally Příbram (RSS)

Silmet Rally Příbram: Karta se obrátila

foto

4. srpna 2023 • 13:00

Čtvrtý podnik Čermák a Hrachovec Adam Cupu Silmet Rally Příbram přinesl v úvodu nového pohárového lídra, ale závěr soutěže už se opět nesl v režii mladíků Jakuba Jančíka a Dominika Jakeše. Jančík s Janem Jurčíkem tentokrát vedoucí příčku uhájili až na cílovou rampu, Jakeš s Vítězslavem Baďurou se spokojili s druhou pozicí. Po dvou závodech se vrátil na stupně vítězů Tomáš Arnošt, kterého navigoval Lukáš Sedláček.

žádný příspěvek celý článek »

Tradice příbramského bronzu pokračuje

foto

25. července 2023 • 12:00

O uplynulém víkendu se konal 42. ročník Silmet Rally Příbram a posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha se v jejím cíli umístila na třetím místě celkové klasifikace. Jedná se už o pátý bronz během šesti posledních ročníků.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Silmet Rally Příbram od Jörga Ullmanna

foto

24. července 2023 • 12:00

O uplynulém víkendu pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+ svým třetím závodem, kterým byla Silmet Rally Příbram. Za ideálního letního počasí se odehrávaly na rychlostních zkouškách kolem Sedlčan napínavé souboje ve všech kategoriích. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Silmet Rally Příbram od Dalibora Benycha

foto

23. července 2023 • 01:00

Včera pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+ svým třetím závodem, kterým byla Silmet Rally Příbram. Za ideálního letního počasí se odehrávaly na rychlostních zkouškách kolem Sedlčan napínavé souboje ve všech kategoriích. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Silmet Rally Příbram opanoval Jan Černý

foto

22. července 2023 • 23:00

Jan Černý si odskočil z kanárského šampionátu a se svým Hyundai i20 N Rally2 stylem start cíl opanoval Silmet Rally Příbram, čímž dokázal konečně zvítězit ve své domácí soutěži. Na stupně vítězů jej doprovodili Václav Kopáček a Vojtěch Štajf.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček si chce v Příbrami spravit chuť z nepovedené Plzně

foto

21. července 2023 • 16:00

V cíli loňského ročníku příbramské rally byli Václav Kopáček s Petrem Pickou nejlepší posádkou Poháru P2+. Jedinými, kdo je tehdy udolali, byli domácí Dohnal s Vybíralem se superrychlým speciálem WRC, který do tohoto hodnocení nebyl zařazen. I letos by posádka týmu Kicker Racing v hornickém městě ráda svedla boj o stupně vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Prolomí Vojtěch Štajf tradiční příbramský bronz?

foto

18. července 2023 • 19:00

Pohár 2+ pořádaný při letošní Rallysprint sérii bude mít své pokračování o nadcházejícím víkendu, a to další soutěží – 42. ročníkem Rally Příbram. Posádka týmu ACCR Racing21 ve složení Vojtěch Štajf a František Rajnoha bude mít jasný cíl v podobě prolomení pravidla absolutního třetího místa, které tu společně obsadili ve čtyřech ročnících z pěti naposledy konaných.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Řehák - z Hondy Civic do Peugeotu 208 Rally4

foto

25. května 2023 • 18:00

Antonín Řehák v loňském roce absolvoval svoji první sezonu v rally. Šestadvacetiletý jezdec si přizval na sedadlo spolujezdce Nancy Janáskovou. Smíšená dvojice závodila na začátku roku s vozem Ford Fiesta, který po havárii na Rally Vyškov vyměnili za Hondu Civic. Do letošní sezony Antonín s Nancy vstoupí s Peugeotem 208 Rally4 a jejich první start by se měl odehrát na Rally Příbram.

žádný příspěvek celý článek »

toplist