www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 23 - Rally Vyškov (RSS)

Fotogalerie z Rally Vyškov od Rallyservice.cz

foto

12. září 2023 • 10:00

O prvním víkendu v září pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+ svým čtvrtým podnikem, kterým byl již jednatřicátý ročník oblíbené Rally Vyškov. Na náročných tratích na východ od moravské metropole panovalo ideální pozdně-letní počasí, takže se bylo nač dívat. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Iva Prieložného

foto

8. září 2023 • 15:00

O prvním víkendu v září pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+ svým čtvrtým podnikem, kterým byl již jednatřicátý ročník oblíbené Rally Vyškov. Na náročných tratích na východ od moravské metropole panovalo ideální pozdně-letní počasí, takže se bylo nač dívat. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Hermann Neubauer je druhým zahraničním vítězem Rally Vyškov

foto

8. září 2023 • 12:00

Dvojnásobný rakouský mistr vyhrál jednatřicátý ročník Rally Vyškov jednoznačně stylem start - cíl. Ve své Škodě Fabia Rally2 Evo od začátku postupně zvyšoval náskok na druhého Martina Vlčka s nejnovější verzí Hyundaie i20 N Rally2. Ten na něj ztratil celkem téměř půl minuty.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vyškov: Za Jakešem skončila na pódiu nová krev

foto

7. září 2023 • 17:00

Seriál Čermák a Hrachovec Adam Cup se definitivně přehoupl do své podzimní části, k pátému závodu se účastníci sešli ve Vyškově. Souboj Jakuba Jančíka a Dominika Jakeše měl tentokrát krátké trvání. Jakeš s Vítězslavem Baďurou dominovali, poprvé se letos prosadili na pódium Ondřej Studénka s Vojtěchem Mudrákem a Tomáš Dudák s Pavlem Fuksou.

žádný příspěvek celý článek »

Autoklub Rally Rookie na Rallysprintu ve Vyškově

foto

7. září 2023 • 10:00

První zářijový víkend proběhla v okolí Vyškova další soutěž Mistrovství České republiky ve sprintrally a také ostrá premiéra jezdce Jana Španěla z projektu Autoklub Rally Rookie za volantem závodního vozu. Skončila tak první etapa projektu, ve které se teprve 17-ti letý mladík z Valašského Meziříčí seznamoval se světem rally a vyrazil polykat první ostré kilometry.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov bez pódia, ale s body do Poháru 2+

foto

5. září 2023 • 08:00

Bez pódiového umístění v celkové klasifikaci, avšak s body za druhé místo v hodnocení Poháru 2+ se vrátila posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha z XXXI. ročníku automobilové soutěže Rally Vyškov.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Dalibora Benycha

foto

3. září 2023 • 09:00

O prvním víkendu v září pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+ svým čtvrtým podnikem, kterým byl již jednatřicátý ročník oblíbené Rally Vyškov. Na náročných tratích na východ od moravské metropole panovalo ideální pozdně-letní počasí, takže se bylo nač dívat. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězem Rally Vyškov se stal Hermann Neubauer

foto

2. září 2023 • 23:00

Na sklonku prázdnin se Rallysprint série a Pohár 2+ vrací zpět na Moravu, kde se na východ od Brna uskuteční populární a oblíbená Rally Vyškov, při které se oba seriály přehoupnou do své druhé poloviny. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Do Vyškova s velkými ambicemi na úspěch

foto

31. srpna 2023 • 15:00

Druhou polovinu letošního seriálu Poháru 2+ při Rallysprint sérii otevírá o nadcházejícím víkendu tradiční soutěž Rally Vyškov. Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha, aktuální lídři průběžné klasifikace, se budou snažit o zisk maximálního počtu bodů a upevnění své současné dominantní pozice v celkové klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vyškov letos se spoustou novinek

foto

18. července 2023 • 14:00

Rally Vyškov letos vstoupí do svého čtvrtého desetiletí opět v tradičním zářijovém termínu 1. – 2. září. Pořadatelé si připravili několik zásadních změn oproti předešlým ročníkům. Tou největší je asi větší vyžití pro fanoušky už v pátek, kdy kromě představení vybraných posádek na Masarykově náměstí ve Vyškově proběhne nově také testovací rychlostní zkouška zvaná shakedown.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem Autoklub Rally Rookie se stal Jan Španěl

foto

6. června 2023 • 16:00

V sobotu a neděli 27. a 28. května probíhal při závodech Mistrovství České republiky v automobilovém slalomu výběr talentovaného jezdce v projektu Autoklub Rally Rookie. Celkem se přihlásilo 6 uchazečů - Jan Ušela ze Zlína, Jakub Albert z Otrokovic, Tomáš Směja z Kvasic, Mirek Pernička ze Starého Města, Jan Španěl z Valašského Meziříčí a Martin Migdal ze Zlína.

žádný příspěvek celý článek »

toplist