www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 23 - Futures Contproduct Rally Morava (RSS)

Fotogalerie z Futures Contproduct Rally Morava od Rallyservice.cz

foto

4. října 2023 • 14:00

Na konci září se v okolí Olomouce a Šternberka uskutečnil předposlední díl letošní Rallysprint Série a Poháru 2+, Futures Contproduct Rally Morava. Po dlouhých parných dnech se těsně před startem soutěže přihnalo deštivé počasí, a tak se posádky po většinu závodu klouzaly. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Morava: Důležitý vavřín pro Jakeše, v cíli jen tři posádky

foto

4. října 2023 • 09:00

Olomoucká Futures Contproduct Rally Morava posunula seriál Čermák a Hrachovec Adam Cupu do své předposlední fáze. Výsledky mohly hodně napovědět o medailových pozicích v celkovém hodnocení, a tak se také stalo. Před závěrečnou Rally Vsetín mají blíže k celkovému prvenství vítězové Dominik Jakeš s Vítězslavem Baďurou. Druhá příčka připadla v podhůří Jeseníků Jakubu Jančíkovi s Janem Jurčíkem. Pódium doplnili třetí Ondřej Studénka s Vojtěchem Mudrákem.

žádný příspěvek celý článek »

Druhé místo posouvá velké finále do Vsetína

foto

3. října 2023 • 09:00

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha obsadila s vozem Škoda Fabia R5 na letošním ročníku Rally Morava celkové druhé místo. Tímto výsledkem se souboj o zisk letošního Poháru 2+ přesouvá na poslední podnik seriálu do Vsetína.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Po dramatickém závěru vyhrál Futures Contproduct Rally Morava Martin Vlček

foto

1. října 2023 • 23:00

Když se dva perou, čtvrtý se směje. Tak by se dal charakterizovat letošní ročník Futures Contproduct Rally Morava, který opět našel centrum v Olomouci, ale konal se na tradičních rychlostních zkouškách kolem Šternberka. A přinesl také překvapivého vítěze.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Morava může rozhodnout

foto

27. září 2023 • 10:00

Čtvrtý ročník jednodenní soutěže Rally Morava bude mít o nadcházejícím víkendu pro posádku ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha nejen punc společné premiéry, ale může také v její prospěch rozhodnout již v předstihu o celkovém vítězi letošního Poháru 2+.

žádný příspěvek celý článek »

Vyrazte na tratě Futures Contproduct Rally Morava

foto

26. září 2023 • 17:00

Předposlední pátý podnik Autoklub Rallysprint série, Poháru 2+ a Autoklub Rallysprint série historických automobilů se pojede už o tomto víkendu. Futures Contproduct Rally Morava odstartuje v sobotu 30. září v 8 hodin v Olomouci. Na posádky čeká 70,38 km rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Zajímavá startovka Futures Contproduct Rally Morava

foto

22. září 2023 • 14:00

Futures Contproduct Rally Morava láká domácí špičku. Soutěž, která se odjede ve dnech 29. – 30. září 2023 přivítá více než osmdesát soutěžních týmů, kterým dominují dvě špičková jména – Filip Mareš a Erik Cais.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Futures Contproduct Rally Morava

foto

21. září 2023 • 17:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na předposlední díl letošní Rallysprint série a Pohár 2+ Futures Contproduct Rally Morava, který bude mít opět centrum v Olomouci a uskuteční se na tradičních rychlostních zkouškách v okolí Šternberka.

příspěvků: 1 celý článek »

Finální změny Futures Contproduct Rally Morava

foto

11. září 2023 • 17:00

Pořadatelský tým Futures Contproduct Rally Morava musel provést proti původnímu harmonogramu drobný zásah do skladby soutěže. Ta se uskuteční 29. – 30. září 2023, centrem bude hanácká metropole Olomouc.

žádný příspěvek celý článek »

Z hanácké metropole opět do podhůří Jeseníků

foto

14. srpna 2023 • 16:00

Vydání Zvláštních ustanovení signalizuje blížící se termín Futures Contproduct Rally Morava. Čtvrtý ročník soutěže s centrem v Olomouci se uskuteční ve dnech 29. – 30. září 2023.

žádný příspěvek celý článek »

toplist