www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 23 - Rentor-Partr Rally Vsetín (RSS)

Jakub Jančík: Na třech kolech pro vítězství v erzetě

foto

7. prosince 2023 • 13:00

Po loňské mistrovské sezoně se musel letos dvacetiletý Jakub Jančík sklonit před Dominikem Jakešem. Byť skončil Kuba druhý, zklamaný není. Ve Vyškově si vyzkoušel, jaké to je vyhrát erzetu na třech kolech a taky nám prozradil, jak to je, když kovářova kobyla chodí neoholena.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl s Juřicou se po pěti letech vrátili na Vsetín a vyjeli si TOP 10

foto

2. listopadu 2023 • 09:00

Po pěti letech se valašskomeziříčská posádka Jaroslav Pešl – Radek Juřica vrátila na vsetínský rallysprint a hned z toho bylo zajímavé umístění. Na tratích Rentor-Partr rally 2023 se Pešl s Juřicou se svým vozem Ford Fiesta Open N pohybovali celou soutěž v první desítce a nakonec skončili na devátém místě jako nejlepší z netovárních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rentor-Partr Rally Vsetín od Rallyservice.cz

foto

20. října 2023 • 12:00

Závěrečným podnikem letošní Rallysprint série a Poháru 2+ se stala v polovině října Rentor-Partr Rally Vsetín, která byla obohacena i o dva piloty testující na světovou Central European Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vsetín: Závěrečné klání i sezónu ovládli Jakeš s Baďurou

foto

18. října 2023 • 13:00

Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2023 je u konce. Letošními vítězi se stali Dominik Jakeš a Vítězslav Baďura. Své pohárové prvenství potvrdili triumfem na závěrečném podniku Rentor – Partr Rally Vsetín. Druhá příčka připadla Jakubu Jančíkovi s Janem Jurčíkem, pódium doplnili třetí Ondřej Studénka s Vojtěchem Mudrákem. Stejná trojice jezdců ovládla i konečnou pohárovou klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínský bronz zajistil zisk Poháru 2+ pro rok 2023

foto

17. října 2023 • 11:00

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha získala po šesti odjetých soutěžích celkové prvenství v Poháru 2+, který byl součástí letošní Rallysprint série. K tomuto skvělému výsledku napomohlo také třetí místo v absolutní klasifikaci soutěže Rally Vsetín, jenž se konala o uplynulém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Suverénním vítězem Rentor-Partr Rally Vsetín se stal Gus Greensmith

foto

15. října 2023 • 12:30

V rámci přípravy na nadcházející světové asfaltové soutěže se ve Vsetíně objevil host z mistrovství světa Gus Greensmith a až překvapivě suverénně zvítězil, když všechny své soupeře v čele s Adamem Březíkem porazil na všech šesti rychlostních zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

Rentor-Partr Rally Vsetín s necelou stovkou posádek

foto

10. října 2023 • 14:00

K poslednímu podniku Autoklub Rallysprint série XIX. Rentor-Partr Rally Vsetín se registrovala stovka posádek. Vedle soudobého pole bude k vidění 21 dvojic s historickými automobily. Soutěž proběhne už o tomto víkendu 13. – 14. října 2023.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rentor-Partr Rally Vsetín

foto

10. října 2023 • 13:00

O nadcházejícím víkendu se uskuteční závěrečný díl letošní Rallysprint série a Poháru 2+, tradiční Rentor-Partr Rally Vsetín. Jak naznačuje zvěřejněný seznam přihlášených posádek, na startu se objeví také několik dvojic v rámci přípravy na Central European Rally v čele s Gusem Greensmithem.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vsetín přípravou na Central European Rally

foto

5. října 2023 • 08:00

Předpoklady se stávají skutečností, XIX. ročníku Rentor-Partr Rally Vsetín (13. – 14. října 2023) využije k přípravě na světovou Central European Rally několik posádek. Aktuálně je tím hlavním tahákem bývalý tovární jezdec Fordu a třetí muž průběžného pořadí WRC2 Gus Greensmith, kterého bude navigovat Jonas Andersson. Uzávěrka přihlášek končí 6. října o půlnoci, třeba se do tohoto data dočkáme ještě dalších zajímavých jmen.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení Rally Vsetín zveřejněna

foto

13. září 2023 • 08:00

Více než měsíc zbývá do startu XIX. Rentor - Partr Rally Vsetín a s tím souvisí povinnost pořadatele vydat Zvláštní ustanovení. Tento dokument už je ke stažení na oficiálních stránkách soutěže i v aplikaci Sportity. Pod zastřešením Autoklubu Vsetín – město v AČR se soutěž odjede 13. – 14. října 2023.

žádný příspěvek celý článek »

Rentor - Partr Rally Vsetín na známých úsecích

foto

25. srpna 2023 • 12:00

Seriál jednodenních závodů má prozatím za sebou jen tři podniky, ale i tak je nejvyšší čas zveřejnit první informace k poslednímu podniku kalendáře Autoklub Rallysprint série. Tím bude XIX. Rentor - Partr Rally Vsetín. Soutěž se uskuteční proti dřívější tradici o čtrnáct dní dříve, ve dnech 13. - 14. října 2023. Pořadatelem závodu zůstává Autoklub Vsetín - město v AČR.

žádný příspěvek celý článek »

toplist