www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 23 - Star Rally Historic

Zeman s Konfalom na Barum Rally, ale po roku opäť aj na Rallye Dobšiná

foto

21. září 2023 • 11:00

Stano Zeman spoločne s Jánom Konfalom a ich Suzuki Swift 1,3 l GTI zbierajú rally skúsenosti kde sa len dá. V auguste absolvovali v rámci Rally Legend Barum Rally, teraz Rallye Dobšiná.

žádný příspěvek celý článek »

Štolfa s Hawlem stále ve hře o mistrovský titul

foto

14. září 2023 • 09:00

"Konečně si všechno sedlo. Poprvé v sezóně, ale stálo to za to," zahajuje naše povídání po úspěšně dokončené Barumce Zdeněk Hawel. Se třemi poháry ze Star Rallye Zlín se vrátili Jindřich Štolfa se Zdeňkem Hawlem, když je tentokrát potřebné štěstíčko, jako přidaná hodnota po skvělém výkonu, neopustilo. "Jindra na autě zase hodně zapracoval, byla znát jeho pečlivá příprava. A atmosféra na Barumce jako vždy neopakovatelná."

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Star Rally Historic od Rallyservice.cz

foto

30. srpna 2023 • 16:00

U příležitosti jednoho z vrcholů tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, se jezdí i stále populárnější soutěž historických vozů nesoucí název Star Rally Historic. Na to, jak si vedly posádky v rámci této soutěže se můžete podívat prostřednictvím galerie snímků, které si pro vás připravili naši stálí redakční spolupracovníci z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem Star Rally Historic se stali Hanák s Večerkou

foto

28. srpna 2023 • 18:00

Velkou diváckou show předváděli v průběhu barumky během tří dnů historici. Již popatnácté se konala 15. Star Rally Historic 2023, která patří k pilířům sedmidílného seriálu Autoklub Mistrovství České republiky v rally historických automobilů. Překvapivým vítězem se stala posádka Jiří Hanák, Michal Večerka při prvním startu s vozem BMW M3.

žádný příspěvek celý článek »

Zimomriavky Buschbacherovcov z rozpálenej Barumky

foto

25. srpna 2023 • 18:00

Úspešný výsledok vždy akumuluje pozitívnu energiu. Ružomberská posádka Marián a Peter Buschbacherovci ju plnými dúškami načerpala v zlínskom chráme automobilových súťaží.

žádný příspěvek celý článek »

Štolfa s Hawlem před Barumkou

foto

11. srpna 2023 • 14:00

Do své páté letošní soutěže Mistrovství České republiky historických vozů odstartuje za pár dní zkušená posádka Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel. A čeká je letos nejdelší a zřejmě nejnáročnější soutěž Star Rally Historic Zlín, která je součástí slavné Barum rally.

žádný příspěvek celý článek »

Star Rally Historic: Osvědčená sestava, ale i show a novinky

foto

6. srpna 2023 • 19:15

Už popatnácté bude Barum Czech Rally Zlín doplněna o závod historických automobilů konaný pod názvem Star Rally Historic. Soutěž je již pevně zakořeněna jako součást českého mistrovství v rally historických automobilů, ale zůstává také věrná své tradici, když nabídne demonstrační jízdu legendárních automobilů, která není měřená na čas.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Star Rally Historic

foto

6. srpna 2023 • 18:00

Den před zveřejněním seznamu přihlášených posádek na 'velkou' Barumku je k dispozici již tradičně seznam přihlášených posádek na Star Rally Historic. A opět po roce se na něm potkají dvě největší místní hvězdy s historickými vozy - obhájce prvenství Jaroslav Vančík s BMW M3 a Vlastimil Neumann, jenž tentokrát usedne za volant Mitsubishi Lancer Evo III.

žádný příspěvek celý článek »

Star Rally Historic napíše patnáctý příběh

foto

21. července 2023 • 13:00

Opět tři dny od pátku do neděle se uskuteční ve Zlíně a okolí Star Rally Historic (18. – 20. srpna), která proběhne jako součást barumky již popatnácté. Tato oblíbená rally se postupem let propracovala do plnohodnotného motoristického podniku a pevný pilíř českého šampionátu historiků.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněna zvláštní ustanovení na Star Rally Historic

foto

5. července 2023 • 23:00

Krátce po zveřejnění zvláštních ustanovení Barum Czech Rally Zlín, která se pojede v okolí Zlína o třetím srpnovém víkendu, tak byla zveřejněna také zvláštní ustanovené pro Star Rally Historic, jejíž patnáctý ročník se uskuteční ve stejném termínu a také na stejných legendárních tratích.

žádný příspěvek celý článek »

toplist