www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 23 - TipCars Pražský Rallysprint

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Rallyservice.cz

foto

8. prosince 2023 • 10:00

Závěrečným podnikem letošní tuzemské soutěžácké sezóny byl TipCars Pražský Rallysprint, který se jel na tradičním okruhu na Strahově a také na staronové klasické rychlostní zkoušce v údoli mezi Řeporyjemi a Radotínem, a to vše za ideálních zímních podmínek. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Gonda s Palkom a Aries Racing Team hviezdami Pražského Rallysprintu

foto

6. prosince 2023 • 12:00

Štvrté miesto absolútneho poradia na TipCars XXVIII. Pražskom Rallysprite 2023 na poriadne zasnežených tratiach a množstvom fanúšikov patrilo slovenskému AriesRacing Teamu a posádke Gonda – Palko.

žádný příspěvek celý článek »

Páté místo se sněhovou nadílkou

foto

5. prosince 2023 • 15:00

Po mnoha letech se tradiční Pražský Rallysprint odehrál na sněhem pokryté trati a posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf s Radimem Kotlářem v něm obsadila na voze VW Polo GTI R5 celkově páté místo.

žádný příspěvek celý článek »

SOURHN: Vítězem zasněženého TipCars Pražského Rallysprintu Martin Vlček

foto

4. prosince 2023 • 20:00

Po dlouhých letech zase panovaly na TipCars Pražském Rallysprintu ty pravé sněhové podmínky, kdy byly kompletně uklouzané všechny rychlostní zkoušky. S podmínkami se nejlépe vyrovnala trojice Martin Vlček - Erik Cais - Jan Černý, která obsadila stupně vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Pražské 'Polo' loučení ve znamení jedenadvacítky

foto

29. listopadu 2023 • 14:00

Vojtěch Štajf se intenzivně připravuje na svůj brzký start v soutěži East African Safari Classic. Účast na sobotním Pražském Rallysprintu je tak pouze částečným loučením, především s domácími fanoušky rally. Barvy týmu ACCR Racing21 bude hájit v jemu dobře známém voze Polo GTI R5 s výrobním číslem #021.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na TipCars Pražský Rallysprint

foto

28. listopadu 2023 • 20:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na závěrečný podnik tuzemské soutěžácké sezóny, TipCars Pražský Rallysprint, který se pojede již po osmadvacáté. Na posádky opět čeká okruh na Strahově i klasická rychlostní zkouška, která se po pauze vrací na osvědčený úsek mezi Řeporyjemi a Radotínem.

žádný příspěvek celý článek »

Praha už volá - a její startovce vévodí Dohnal a Cais

foto

28. listopadu 2023 • 12:00

Již v sobotu 2. prosince poosmadvacáté zaburácí motory soutěžních vozů, které se utkají na TipCars Pražském Rallysprintu. Ten bude mít klasickou podobu, která bude letos vyšperkovaná ranním návratem na tradiční rychlostní zkoušku Cementárna. A podle předpovědi počasí se zdá, že se letos vrátí i její nevyzpytatelnost, která zejména v prvních ročnících tohoto slavného klání potrápila i mnohá známá jména.

žádný příspěvek celý článek »

XXVIII. TipCars Pražský Rallysprint opět uzavře sezónu

foto

22. října 2023 • 14:00

První prosincová sobota bude také i vyhrazena TipCars Pražskému Rallysprintu, který má letos na pořadu už své 28. pokračování. Můžeme se tak znovu těšit na onu speciální předvánoční atmosféru, která pravidelně tomuto sportovnímu podniku dodává na atraktivitě.

žádný příspěvek celý článek »

toplist