www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 23 - Jänner Rallye

Fotogalerie z Jänner Rallye od Marka Pléhy

foto

25. ledna 2023 • 12:00

Rakouská Jänner Rallye s centrem ve Freistadtu nedaleko českých hranic bývá každoročně jedním z prvních závodů v soutěžácké sezóně. Po pauze zaviněné covidem a finančními problémy se novému týmu podařilo uspořádat další ročník. Průběh soutěže si můžete ještě jednou připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Dalibora Benycha

foto

10. ledna 2023 • 13:00

Rakouská Jänner Rallye s centrem ve Freistadtu nedaleko českých hranic bývá každoročně jedním z prvních závodů v soutěžácké sezóně. Po pauze zaviněné covidem a finančními problémy se novému týmu podařilo uspořádat další ročník. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vítězem Jänner Rallye se stal Adrien Fourmaux

foto

9. ledna 2023 • 15:00

Účastník mistrovství světa Adrien Fourmaux, který ještě v loňské sezóně sedlal tovární Ford Puma Rally1, se při návratu do speciálu kategorie Rally2 s modrým oválem ve znaku radoval z celkem jednoduchého vítězství na rakouské Jänner Rallye, která se po pauze opět uskutečnila o prvním lednovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Jänner Rallye

foto

21. prosince 2022 • 21:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Jänner Rallye, která se do kalendáře vrací po dlouhé dvouleté pauze. A jak je možné z tohoto seznamu vyčíst, v okolí Freistadtu se bude určitě nač dívat. Teď jen můžeme doufat, aby se v době konání soutěže vyskytoval na rychlostních zkouškách i sníh.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist