www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Ve stopě Valašské zimy

Další videa ze Stopy Valašské zimy 2007

foto

14. února 2007 • 01:00

Přinášíme vám další sérii videí z populárního závodu Ve stopě Valašské zimy 2007. Stejně jako v minulých ročnících se i letos tato rally odehrávala na zasněžených cestách ve Vizovicích a jejich okolí. Podívejte se nyní na všechny posádky, které se dostaly na RZ 4 a 8!

žádný příspěvek celý článek »

Ve stopě Valašské zimy - VIDEO

foto

7. února 2007 • 12:00

Tradičně se koncem ledna setkávají amatérští závodníci, aby na tratích kolem Vizovic zavzpomínali na jednu z mála pravých českých zimních soutěží, Rallye Valašská zima. Jak se dařilo desíti nejlepším letošním účastníkům tradiční stopy si můžete prohlédnout na video od našeho stálého spolupracovníka Aleše Trhlíka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Stopy

foto

28. ledna 2007 • 17:00

Již tradičně se amatérští závodníci potávají v okolí Vizovic na legendárních tratích rychlostních zkoušek býválé zimní soutěže Rallye Valašská zima, letos se tomu stalo již po třiadvacáté. První fotogalerii z této akce pochází od Martiny Duškové.

žádný příspěvek celý článek »

Výsledky vizovické "stopy"

foto

27. ledna 2007 • 21:00

Tradiční moravské dostaveníčko amatérských závodníků na legendárních tratích rychlostních zkoušek býválé zimní soutěže Rallye Valašská zima má za sebou letošní, již třiadvacátý ročník. V konkurenci 131 posádek vyhrál Martin Beza.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Stopě Valašské zimy 2007 - harmonogram

foto

24. ledna 2007 • 09:10

Možná jste to právě vy, kdo se chystá na sobotní Valašskou Stopu, která je pořádána pro amatérské posádky a jezdí se většinou v lednu za obrovské podpory fanoušků, kteří doslova lemují trať.

příspěvků: 3 celý článek »

toplist