www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 23 - 4. Rallyedesign BOAS Záhoří

KOMENTÁŘ: Rekordní IV. Rallyedesign BOAS Záhoří zná své výsledky

foto

26. srpna 2023 • 12:00

O třetím prázdninovém víkendu se v malé obci Žákovice na Přerovsku odehrál další ročník stále populárnější automobilové orientační soutěže BOAS Záhoří. Kromě extrémních teplot čekala na rekordně početné startovní pole také doposud nejnáročnější trať navigační sekce.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem 4. Rallyedesign BOAS Záhoři se stali Ptáček s Linhartem

foto

4. srpna 2023 • 20:00

V polovině července proběhl v okolí obce Žákovice již čtvrtý ročník branně orientační soutěže nesoucí název Rallyedesign BOAS Záhoří. Závod se stal triumfem bývalého Iridium RBR Teamu, když zvítězili Martin Ptáček s Petrem Linhartem před dvojicí Jakub Hofbauer-Petr Tauš. Na bronzový stupínek vystoupali Ondřej Bija s Michalem Knedlou.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallyedesign BOAS Záhoří

foto

7. července 2023 • 21:00

Již příští týden se uskuteční čtvrtý ročník braně orientační soutěže nesoucí název Rallyedesign BOAS Záhoří, které v Žákovicích na Přerovsku připravuje tamnější starosta a zkušený rallyový spoulujezdec Honza Mikulík. Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na tuto akci.

žádný příspěvek celý článek »

V Záhoří mají připraveno!

foto

3. července 2023 • 10:00

Sezona se přehoupla do své druhé poloviny a to už čtvrtým rokem znamená, že se blíží populární automobilové klání BOAS Záhoří. To už tradičně připravuje v Žákovicích na Přerovsku tamnější starosta a zkušený rallyový spoulujezdec Honza Mikulík.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na červencovou BOAS Záhoří

foto

17. dubna 2023 • 14:00

V sobotu 15, července se v okolí obce Žákovice uskuteční již čtvrtý ročník braně orientační soutěže nesoucí název Rallyedesign BOAS Záhoří. K dispozici jsou již zvláštní ustanovení i možnost se přihlásit.

žádný příspěvek celý článek »

Rallyedesign BOAS Záhoří se uskuteční v polovině července

foto

27. února 2023 • 15:15

V sobotu 15.července ožije okolí malebné obce Žákovice už čtvrtým ročníkem stále populárnější automobilové soutěže nazvané BOAS Záhoří. Ta je určena široké veřejnosti a nabízí tak možnost nejen prověřit svůj řidičský a navigační um, ale i porovnání v našlapané konkurenci, nezřídka složené ze známých soutěžáckých jmen.

žádný příspěvek celý článek »

toplist