www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 23 - Rebenland Rallye

Fotogalerie z Rebenland Rallye od Jörga Ullmanna

foto

22. března 2023 • 15:00

O uplynulém víkendu pokračoval rakouský šampionát na Rebenland Rallye. Úchvatný souboj o vítězství zde sváděli nakonec vítězný Simon Wagner a Hermann Neubauer. Na startu se představily i čtyři české posádky, cíl však spatřil pouze Kryštof Zpěvák. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rebenland Rallye od Rallyservice.cz

foto

21. března 2023 • 19:00

O uplynulém víkendu pokračoval rakouský šampionát na Rebenland Rallye. Úchvatný souboj o vítězství zde sváděli nakonec vítězný Simon Wagner a Hermann Neubauer. Na startu se představily i čtyři české posádky, cíl však spatřil pouze Kryštof Zpěvák. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našich spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Jantar Team má za sebou úspešný štart novej rally sezóny

foto

20. března 2023 • 10:00

Slovensko-český Jantar Team spoločne s českou posádkou Kryštof Zpěvák - Zdeněk Omelka a vozidlom Opel Corsa Rally4 úspešne odštartoval na 10. Rebenland Rallye 2023. Posádka reprezentujúca slovensko-český Jantar Team sa rozhodla absolvovať spomínanú súťaž v Rakúsku z dôvodu testovania a zžitia sa s novou technikou pred štartom českých rally majstrovstiev.

žádný příspěvek celý článek »

toplist