www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS - Safari Rally Kenya

Fotogalerie ze Safari Rally Kenya od Svena Kolluse

foto

11. dubna 2024 • 09:00

Safari Rally Kenya patřívá díky exotické přírodě k nejspecifičtějším závodům zařazeným do kalendáře mistrovství světa v automobilových soutěžích. Nejinak tomu bylo i letos, kdy se soutěž uskutečnila jako třetí díl v netradičním březnovém termínu. Průběh tohoto podniku si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního kolegy Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota si již počtvrté za sebou doletěla pro vítězství na Safari

foto

4. dubna 2024 • 10:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team již počtvrté za sebou zvítězil na Rallye Safari v Keni. Náročnému africkému podniku dominoval Kalle Rovanperä na prvním místě, zatímco druhé místo obsadil Takamoto Katsuta z téhož týmu.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Toyota opět opanovala Safari Rally Kenya, vítězem Rovanperä

foto

31. března 2024 • 20:00

Tým Toyota opětovně opanoval Safari Rally Kenya, přestože jeho dominance nebyla tak suverénní, jako v loňském roce, kdy její jezdci obsadili první čtyři příčky. Suverénní vítězství si tentokrát připsal Kalle Rovanperä před Takamoto Katsutou, na třetí příčce dojel Adrien Fourmaux.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Safari Rally Kenya

foto

4. března 2024 • 16:15

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na třetí díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Safari Rally Kenya, který se uskuteční již koncem tohoto měsíce. Seznam je ještě bídnější jak vloni, obsahuje pouze 29 posádek, z toho devět se speciály kategorie Rally1.

žádný příspěvek celý článek »

toplist