www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 9. května 2024, Svátek má Ctibor, zítra Blažena

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS - Croatia Rally

Filip Kohn na Croatia rally na bedně ve WRC3

foto

26. dubna 2024 • 18:45

Dvě vyhrané erzety a několik dalších umístění „na bedně“ na jednotlivých rychlostních zkouškách si připsal na své triko Filip Kohn. Spolu s Tomem Woodburnem startovali na Croatia rally, odkud si odvezli skvělé 3. místo v kategorii WRC3.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Croatia Rally od Dalibora Benycha

foto

23. dubna 2024 • 15:00

Jedním z nejbližších závodů mistrovství světa v automobilových soutěžích je pro české fanoušky chorvatská Croatia Rally, která se tradičně jezdívá na jaře. I letos tento asfaltový povrch přinesl spoustu pěkných soubojů a přestože se na trati objevila jediná česká posádka, českých vlajek bylo podél trati hodně. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOURHN: Vítězem Croatia Rally se stal Sébastien Ogier

foto

21. dubna 2024 • 23:00

Po exotické Safari a téměř měsíční pauze se seriál mistrovství světa v automobilových soutěžích vrací zpět do Evropy a na asfaltový povrch, když se odjede další ročník Croatia Rally, jenž má letos sídlo ve městě Jablanovec. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Croatia Rally

foto

3. dubna 2024 • 12:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích opět v dubnu zavítá do Chorvatska, kde se uskuteční asfaltová Croatia Rally, která tentokrát nalezla své centrum v obci Jablanovac nedaleko Záhřebu. V minulých dnech organizátoři zveřejnili seznam přihlášených posádek, který je tentokrát chudší na české dvojice.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněna zvláštní ustanovení na Croatia Rally

foto

19. února 2024 • 19:00

Dnes byla zveřejněna zvláštní ustanovení na Croatia Rally, čtvrtý díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, který se pojede ve druhé polovině dubna, tedy ve stejném termínu, jako Rallye Šumava Klatovy. Chorvatský závod, jenž bývá oblibenou destinací českých fanoušků, si připravil na letošní rok několik změn.

žádný příspěvek celý článek »

toplist