www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. července 2024, Svátek má Věroslav, zítra Viktor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS - Rally Italia Sardegna

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od Svena Kolluse

foto

26. června 2024 • 21:00

Již zítra odstartuje další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Orlen Rally Poland. Pro navození té správné atmosféry se ještě jednou vrátíme k dosud poslednímu odjetému podniku - Rally Italia Sardegna, který si můžeme připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního kolegy Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Sardinie: V dramatickému závěru skončila Toyota druhá

foto

4. června 2024 • 10:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team a Sébastien Ogier se na Rallye Sardinie těsně přiblížili ke třetímu vítězství v tomto podniku za sebou, avšak kvůli dramatickému vývoji událostí v několika posledních kilometrech jim nakonec vítězství s historicky nejmenší ztrátou uniklo.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Tänak 'nechtěně' vyhrál Rally Italia Sardegna

foto

2. června 2024 • 15:30

O pouhopouhé dvě desetiny vyhrál Ott Tänak letošní rallysprintový ročník Rally Italia Sardegna. Dopomohl mu k tomu defekt na poslední rychlostní zkoušce do té doby celkem suverénně vedoucího Sébastiena Ogiera. Na stupně vítězů pak tuto dvojici doprovodil Dani Sordo.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

10. května 2024 • 15:00

Šestým podnikem mistrovství světa v automobilových soutěžích bude na přelomu května a června tradiční Rally Italia Sardegna, jenž se opět uskuteční na stejnojmenném ostrově ve Středozemním moři a bude mít centrum zpět v Algheru. Organizátoři soutěže v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist