www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Mille Miglia (ME)

Pořádání Rally Mille Miglia 2008 ohroženo?

foto

13. listopadu 2007 • 09:00

Rallye Mille Miglia každoročně zahajuje seriál mistrovství Evropy. I v příštím roce by měla být italská soutěž ve druhé polovině dubna prvním podnikem kontinentálního šampionátu. Události posledních dní však naznačují, že by se tato legendární soutěž nemusela konat vůbec.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Mille Miglia

foto

27. dubna 2007 • 14:00

O uplynulém víkendu se jel v okolí Brescie zahajovací podnik letošního evropského šampionátu, Rally Mille Miglia. Vy si můžete prohlédnout rovnou osmdesátku snímků ze zmíněného podniku, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Vittorio Sanguineti.

žádný příspěvek celý článek »

Na Mille kralovali domácí, Evropu vyhrál Iliev

foto

27. dubna 2007 • 13:00

Tradičním zahajovacím podnikem evropského šampionátu byla Rally Mille Miglia. A stejně jako v minulých ročnících opanovali čelo absolutní klasifikace domácí piloti, přičemž jezdci ze zahraničí neměli téměř žádnou šanci na úspěch.

žádný příspěvek celý článek »

V Itálii se schyluje k úvodním soubojům

foto

19. dubna 2007 • 16:05

Letošní seriál soutěží mistrovství Evropy FIA jezdců zahajuje dnes večer klasická italská Rally 1000 Miglia, respektive její úvodní superspeciální zkouška na motokárovém okruhu nedaleko Brescie. Na dnešní technické přejímce se prezentovali všichni favorité, v čele s vozy kategorie Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra s Hondou pro Bettiho na Miglii

foto

19. dubna 2007 • 08:00

Jak jsme informovali již před měsícem, Luca Betti a Dani Solá se stali pro letošní rok jezdci JAS Motorsport, za který budou startovat v kompletním seriálu Intercontinental Rally Challenge. Luca Betti si pak odbude premiéru na Rally Mille Miglia.

žádný příspěvek celý článek »

Simon Jean-Joseph se na Mille Miglia těší

foto

17. dubna 2007 • 03:00

Již o nadcházejícím víkendu bude v Itálii zahájen letošní ročník evropského šampionátu. K největším favoritům bude patřit francouzský jezdec Simon Jean-Joseph, který se představí v barvách továrního týmu Citroën Sport s modelem C2 S1600.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Mille Miglia

foto

13. dubna 2007 • 12:00

Italští pořadatelé úvodního podniku letošního evropského šampionátu zveřejnili seznam přihlášených posádek. Na Rally Mille Miglia se představí kompletní italská špička i posádky, které mají v plánu absolvovat mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Toni Gardemeister míří do Nissanu

foto

19. března 2007 • 01:00

Fina Toniho Gardemeistera čeká nová výzva. Bývalý tovární jezdec Škody a Fordu letos v Mistrovství světa startuje s vozem Mitsubishi Lancer WRC05 týmu MMSP, bohužel stejně jako loni má v plánu pouze vybrané soutěže. Ani v letošním roce však není přerušena Finova spolupráce s týmem Astra Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Simon Jean-Joseph s Citroënem C2 S1600

foto

15. března 2007 • 16:00

Dlouholetý tovární jezdec Renaultu Simon Jean-Joseph se poprvé představí za volantem jiného speciálu S1600, než v Cliu. Stane se tak na Rallye Mille Miglia, kde usedne do Citroënu C2 S1600. Půjde o jednorázový start nebo něco víc?

příspěvků: 5 celý článek »

toplist