www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Rally Turkey (ME+IRC)

Fotogalerie z Turecké rally

foto

29. května 2007 • 16:25

Nový seriál Intercontinental Rally Challenge se pořádně rozjel prakticky až při své druhé soutěži, kterou byla šotolinová Turecká rally s centrem v přelidněném Istanbulu. O to víc pak kontrastovaly s životem v našlapané metropoli tratě rychlostních zkoušek, které se jely prakticky bez zájmu diváků.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák Fiat rally nedokončil

foto

13. května 2007 • 18:30

Antonín Tlusťák se spolujezdcem Vlastimilem Dědicem cíl turecké Fiat rally 13. května nespatřili. Stop jim vystavilo upadlé kolo na třinácté rychlostní zkouška soutěže. Ještě štěstí, že se celý incident nestal v pátek …

žádný příspěvek celý článek »

Turecký med nejsladší pro Vouilloze

foto

13. května 2007 • 18:25

Vítězem druhého letošního podniku mistrovství Evropy FIA jezdců a zároveň také i druhé soutěže seriálu Intercontinental Rally Challenge se dnes odpoledne v tureckém Istanbulu stala možná trochu překvapivě francouzská posádka Nicolas Vouilloz – Nicolas Klinger na voze Peugeot 207 S2000 týmu Peugeot Espaňa.

příspěvků: 1 celý článek »

Fiat rally prozatím obrovskou zkušeností

foto

12. května 2007 • 20:45

První start na šotolinovém povrchu absolvuje při druhém závodě evropského šampionátu Antonín Tlusťák. Se spolujezdcem Vlastimilem Dědicem a vozem Citroën Saxo Kit Car jim po první etapě patří dvacáté místo absolutní klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Rally pod mešitami začala

foto

11. května 2007 • 22:50

Poněkud komplikovaně, ale přes všechny obtíže nakonec zdárně, dnes odstartovala v turecké megapoli Istanbulu druhá soutěž letošního mistrovství Evropy jezdců a zároveň i nového seriálu IRC, FIAT Rally 2007. Na její start se postavila také česká posádka Antonín Tlusťák – Vlastimil Dědic.

žádný příspěvek celý článek »

Prolog v Turecku ovládly Peugeoty 207 S2000

foto

11. května 2007 • 19:15

Úvodní superspeciální rychlostní zkoušku Turecké rally, druhého podniku evropského šampionátu i IRC, ovládly oba vozy Peugeotu Sport Espaňa. Ty doplnil na pomyslné stupně vítězů účastník mistrovství Evropy Tomasz Czopik s Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Gergely Szabó neprošel technickou přejímkou !

foto

11. května 2007 • 16:30

Ze startů v České republice dobře známý Gergely Szabó soustředil veškeré své letošní plány na Intercontinental Rally Challenge. Premiérově se měl představit na Rally of Turkey, kde však neprošel dnešní technickou přejímkou!

příspěvků: 5 celý článek »

Před startem Turecké rally

foto

11. května 2007 • 16:00

Po nepříliš výrazné Safari Rally pokračuje již dnes večer druhým dílem letošní seriál Intercontinental Rally Challenge, Rally of Turkey, která je zároveň zařazena do národního šampionátu a také jako druhá soutěž letošního evropského šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Turecko muselo opustit okruh kvůli Ecclestoneovi?

foto

9. května 2007 • 14:00

Fiat Rally, turecké zastavení v kalendáři mistrovství Evropy i Intercontinental Rally Challenge, se honosila skvělým zázemím ředitelství a servisní zóny na istanbulském závodním okruhu, na kterém se měla odehrát i superspeciální zkouška.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených na Fiat Rally v Turecku

foto

3. května 2007 • 07:00

Celkem 70 přihlášených posádek je možné najít ve startovní listině na Fiat Rally, druhý podnik evropského šampionátu a zároveň i seriálu Intercontinental Rally Challenge. Kvalitní jména slibují zajímavou podívanou i napínavé souboje na náročné turecké šotolině.

žádný příspěvek celý článek »

Turecká rally bez zázemí na okruhu

foto

12. dubna 2007 • 07:00

Turecká rally, druhý díl Intercontinental Rally Challenge a zároveň třetí díl letošního evropského šampionátu nakonec z nutnosti mění svůj formát, když musí opustit zázemí, které mělo nabídnout závodiště nedaleko Istanbulu, na kterém se jezdívá formule 1.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot testoval na Turecko (video)

foto

27. března 2007 • 07:00

Během minulého víkendu se uskutečnily testy Peugeotu 207 S2000, kterých se zúčastnili Gilles Panizzi a Nicolas Vouilloz. Hlavním cílem bylo nastavit automobil na Tureckou rally, která bude druhým dílem seriálu Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

Druhý podnik IRC odhalil svůj formát

foto

23. března 2007 • 05:00

Druhým podnikem letošního Intercontinental Rally Challenge bude o druhém květnovém víkendu Rally Turkey. Původně se měly jet v Turecku dvě soutěže, jedna v rámci mistrovství Evropy a druhá právě jako IRC, nakonec se však obě soutěže spojily v jednu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist