www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 9. května 2024, Svátek má Ctibor, zítra Blažena

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS - Historic Vltava Rallye

Štajf slavil triumf na historické Vltavě

foto

23. dubna 2024 • 11:00

Posádka týmu ACCR Racing21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková předvedla s vozem Toyota Celica GT-Four na trati 32. ročníku Historic Vltava Rallye o uplynulém víkendu brilantní jízdu, suverénně zvítězila v jejím absolutním pořadí a zaznamenala tak po dlouhých 13 letech vítězství pro české barvy v domácí soutěži evropského šampionátu historiků. Také druhá posádka týmu Jan Bejvl s Janem Hlistou se mohla radovat z výrazného úspěchu.

žádný příspěvek celý článek »

Budila s Vejvodou čeká domácí soutěž - a taky zima

foto

19. dubna 2024 • 16:00

Zdolat Historic Vltava Rallye – to je velký úkol posádky Stanislav Budil – Petr Vejvoda pro nadcházející víkend. Druhý podnik evropského šampionátu historických vozů zároveň otevírá české mistrovství, a tak je úspěch na něm dvojnásob důležitý. Závodníky ale čekají hodně těžké povětrnostní podmínky.

žádný příspěvek celý článek »

Racing21 cílí v roce 2024 na pódium historiků v Evropě

foto

17. dubna 2024 • 15:00

Nová sezóna soutěžního týmu ACCR Racing21 se odehraje především ve znamení startů v seriálu FIA European Historic Rally Championship. Sportovní program však obohatí také účast ve vybraných domácích rallysprintech s vozem třídy Rally2, reprezentace na FIA Motorsport Games a starty na tradičních volných podnicích.

žádný příspěvek celý článek »

V Klatovech přibývá přihlášek na dubnové soutěže

foto

25. března 2024 • 18:00

Na Historic Vltava Rallye a Rallye Šumava Klatovy už se stihlo přihlásit v součtu přes sedmdesát vozů, a tak je zřejmé, že i letos se budou při obou kláních odehrávat veliké bitvy. Soutěže se pojedou v dnech 19. – 21. 4. 2024 a účastníky každé z nich čeká přes 140 kilometrů rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist