www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Ypres Rally (ME + IRC)

Larry Cols a Bob Colsoul v Belgii vyloučeni !

foto

24. června 2007 • 10:00

I po dokončení druhé etapy se mění výsledky Ypres Westhoek Rally u zeleného stolu. Tentokráte se o to postarali techničtí komisaři, kteří vyloučili Larryho Colse a Boba Colsoula, protože jejich vozy Mitsubishi Lancer Evo IX neodpovídaly homologaci...

příspěvků: 1 celý článek »

Ypres vyhrál 'náhodný host' Rossetti

foto

23. června 2007 • 23:00

Luca Rossetti potvrdil, že je ve výtečné formě. O minulém víkendu deklasoval celou italskou špičku při Rally del Salento, v Belgii pak dokázal porazit všechny místní hvězdy i jezdce seriálu IRC. Přitom v původních plánech Ypres Westhoek Rally vůbec neměl a objevil se zde jen v rámci testů na asfaltu.

žádný příspěvek celý článek »

Pieter Tsjoen končí se soutěžní kariérou!

foto

23. června 2007 • 22:10

Belgický šampion Pieter Tsjoen sváděl s Fiatem Punto S2000 na domácí Ypres Westhoek Rally vyrovnané souboje se špičkou Intercontinental Rally Challenge. Krátce po svém odstoupení pouhé tři „erzety“ před cílem kvůli problémům s řazením šokoval všechny fanoušky i odborníky informací, že končí se závodní kariérou.

příspěvků: 1 celý článek »

Sledujte Ypres Rally ŽIVĚ! (+změna časů po první etapě)

foto

23. června 2007 • 11:30

Posádky na belgické Ypres Rally dnes před sebou mají hlavní porci soutěžních kilometrů, čeká je dvanáct měřených úseků o souhrnné délce 196 kilometrů. O dramatický závěr se postará třiatřicetikilometrový úsek Heuvelland 2, přímý přenos na Eurosportu i netu bude ve 22:15.

příspěvků: 12 celý článek »

V Belgii vede po první etapě Tsjoen

foto

22. června 2007 • 23:40

Velice napínavou podívanou připravila první etapa Ypres Westhoek Rally pro všechny fanoušky automobilových soutěží. Na rozdíl od stereotypních výsledků z MS se v Belgii bojovalo od začátku až do konce, pořadí se různě přelévalo a jezdci se ve vedení téměř nepřetržitě střídali.

příspěvků: 1 celý článek »

Sledujte Ypres Rally ŽIVĚ! - výsledky i video...

foto

22. června 2007 • 18:30

Dnes večer se odehraje první etapa belgické Ypres Westhoek Rally, dalšího podniku, který hostí jak Mistrovství Evropy, tak seriál Intercontinental Rally Cahllenge. Na posádky v dnešní etapě čeká šest náročných rychlostních zkoušek o souhrnné délce 92 kilometry.

příspěvků: 2 celý článek »

Ypres Rally: Shakedown

foto

22. června 2007 • 11:30

Včera ve večerních hodinách se uskutečnila oficiální testovací zkouška před Ypres Rally. Posádky si mohly své vozy vyzkoušet mezi devatenáctou a třiadvacátou hodinou na pětikilometrovém úseku Nieuwkerke.

žádný příspěvek celý článek »

Panizzi nakonec přeci jen v Ypres

foto

21. června 2007 • 13:00

Původně se o Gillesi Panizzim mluvilo jako o jedne z největších možných hvězd letošní Ypres Westhoek Rally. Jeho absence na startovní listine tak početné fanoušky hodně zklamala. Přesto se však francouzská legenda pomáhající s vývojem Peugeotu 207 S2000 v Ypres objevila.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců před startem Ypres Rally

foto

20. června 2007 • 17:00

Již jen pár dnů zbývá do startu třetího podniku letošní série Intercontinental Rally Challenge, belgické Rally Ypres. Do rally se přihlásila spousta zvučných jmen, která dohromady dávají skutečně hvězdnou startovní listinu. Nyní vám přinášíme ohlasy několika vybraných pilotů před zahájením letošní první asfaltové soutěže IRC.

žádný příspěvek celý článek »

Jean-Joseph věří v solidní výsledek

foto

18. června 2007 • 12:55

Po epizodním a ve finále neúspěšném startu na šotolinovém Rajdu Polském s vozem C2 R2 čeká francouzskou dvojici Simon Jean-Joseph - Jack Boyere při dalším souboji o evropské návrat do kokpitu jejich osvědčeného Citroenu C2 S1600. Asfaltová Ypres Westhoek Rally, která startuje již tento pátek, bude náročnou prověrkou schopností posádky i techniky v silné konkurenci vozů kategorie Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Cavigioli jezdcem švýcarského Peugeotu

foto

15. června 2007 • 09:00

Marco Cavigioli, českým fanouškům důvěrně známý pravidelný účastník zlínské Barum Rally, letos poprvé usedne do vozu kategorie Super 2000, se kterým se zúčastní několika podniků Intercontinental Rally Challenge. Původně nebylo jisté, zda se s tímto vozem objeví už na blížící se Ypres Rally v Belgii, nyní je však potvrzeno, že Italův Peugeot nebude ve Flandrech chybět.

žádný příspěvek celý článek »

Listina na Ypres zveřejněna, je bez Panizziho i Bassa

foto

13. června 2007 • 09:00

Celkem 107 posádek je přihlášeno na další podnik mistrovství Evropy i Intercontinental Rally Challenge, kterým bude koncem června Ypres Westhoek Rally. Přestože ve startovní listině chybí belgickými fanoušky toužebně očekávaní Gilles Panizzi a Ginadomenico Basso, jedná se o nejkvalitnější seznam přihlášených za poslední ročníky.

žádný příspěvek celý článek »

Gilles Panizzi se přeci jen zapojí do IRC?

foto

1. června 2007 • 07:00

Před sezónou se počítalo s Gillesem Panizzim jako továrním jezdcem Peugeotu v seriálu Intercontinental Rally Challenge. Od začátku se počítalo s jeho nástupem až při asfaltových podnicích tohoto seriálu. Uvidíme tedy legendárního francouzského pilota v Ypres?

žádný příspěvek celý článek »

Marco Cavigioli přesedá do vozu kategorie S2000

foto

28. května 2007 • 09:00

Českým fanouškům ze startů na zlínské Barum Rally známý Ital Marco Cavigioli se stává dalším jezdcem, který bude letos startovat v seriálu Intercontinental Rally Challenge. V plánu má pět startů a to za volantem vozu kategorie S2000.

příspěvků: 1 celý článek »

Tým Fiat testoval před Ypres Westhoek Rally

foto

28. května 2007 • 06:00

Dalším podnikem Intercontinental Rally Challenge bude červnová asfaltová Ypres Westhoek Rally. Ambiciózní tovární tým Fiat podnikl v minulých dnech na italském území důkladné testy s cílem vyladit Fiaty Grande Punto S2000 na belgickou soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

toplist